ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטלים
מנהל: מפקחים
קוקטלים
יש לי זוג קוקטלים וזכר או הנקבה ברח והיה להם ביצים הוא הפסיק לדגור אז סמנו את הביצים במדגרה לאחר כמה שעות הביצה פקעה ( ביום שישי) האכלנו את הגוזל במטרנה במזרק ומחזיק מעמד יפה עד עכשו לאחר כמה זמן להוציא אותו מהמדגרה ואיך להמשיך את הטיפןל בו להאכלת יד
תודה רבה
תודה רבה
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: קוקטלים
לא מאכילים גוזלים של תוכים מטרנה!!!
כמו שלא תתני לתינוק דייסה להאכלת גוזלים...
תלכי לחנות חיות קרובה ותבקשי דייסה לגוזלים של קוקטילים זה יעלה לך 100 ש"ח בערך
ותחפשי בגוגל כל מיני מאמרים על החתמת תוכים או האכלת תוכים...
כמו שלא תתני לתינוק דייסה להאכלת גוזלים...
תלכי לחנות חיות קרובה ותבקשי דייסה לגוזלים של קוקטילים זה יעלה לך 100 ש"ח בערך
ותחפשי בגוגל כל מיני מאמרים על החתמת תוכים או האכלת תוכים...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
באיזה טמפרטורה הוא נמצא עכשיו?
תרכשי דייסה המיועדת לגוזלים ולא מטרנה, את יכולה לקרוא בנושא האכלת יד בלינק הבא:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
תרכשי דייסה המיועדת לגוזלים ולא מטרנה, את יכולה לקרוא בנושא האכלת יד בלינק הבא:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
סליחה טעות שלי אני גם מאכילה ילדים אז אני קוראת לדיסה מטרנה אני יתכוונתי לדייסה של תוכים ברור
הטמפרטורה של המדגרה לפי הנחיות היצרן 100 יצאו לי שם כבר אפרוחים ופסיונים
תודה על התשובות
תודה על התשובות
[quote="2989";p="69102"]סליחה טעות שלי אני גם מאכילה ילדים אז אני קוראת לדיסה מטרנה אני יתכוונתי לדייסה של תוכים ברור
תודה על התשובות[/quote]
100 מה ? פרנהייט
תודה על התשובות[/quote]
100 מה ? פרנהייט

[TABLE][TR][TD][CENTER] הגיל בימים[/CENTER][/TD][TD][CENTER] מספר ההאכלות ביום[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER] 8 - 14[/CENTER][/TD][TD][CENTER]5[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER] 15 - 24[/CENTER][/TD][TD][CENTER]4[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]25 - 34 [/CENTER][/TD][TD][CENTER]3[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER] 35 - 45[/CENTER][/TD][TD][CENTER]2[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]46 - גמילה [/CENTER][/TD][TD][CENTER] פעם בלילה
ועוד מחצית הכמות ביום[/CENTER][/TD][/TR][/TABLE]
ועוד מחצית הכמות ביום[/CENTER][/TD][/TR][/TABLE]
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
כן 100 פרנהייט ומתי אני צריכה להוציא אותו מהמדגרה וכמה פעמים ביום ובלילה להאכיל ואיזה תדירות להאכיל?
לדעתי 100 מעלות פרנהייט זוהי טמפרטורה גבוה, 100 מעלות פרנהיט נותנים 40 מעלות אם אני לא טועה וזוהי טמפרטורה גבוהה.
כדאי שתבדקי שוב את ההוראות או את הטמפרטורה שקבעת.
אני יכול כבר לומר לך ש 37-37.5 מעלות הן די והותר לשבוע הראשון, כלומר אנחנו מדברים על 92.5 מעלות פרנהייט לכל היותר.
גוזל בגיל יום עד גיל שלושה ימים יאכל כל שעתיים משעה 6:00 בבוקר ועד שעה 12:00 בלילה כלומר 10-9ארוחות ביום.
בגיל שלושה ימים עד 6 ימים 7 ארוחות ביום (חלקי שעות) בגיל 7-10 חמש ארוחות ביום ומגיל 10 עד גמילה 4 ארוחות
עד לקראת הגמילה .
אני אישית מאכיל כל שעתיים במשך שבוע ולאחר מכן מוריד בהדרגה.
לגבי הורדת מעלות החום , כאמור שבוע ראשון 37 מעלות, שבוע שני 36, ולאחר שבוע נוסף 34-35 בהדרגה.
את הגוזל את מוציאה מהאומנת לאחר שהגוזל מנוצה, במצב בו הגוזל מנוצה הטמפרטורה כבר יכולה לעמוד על 28 מעלות.
גוזל קוקטייל יגמל בגיל חמישה שבועות לערך ובגיל הזה יהיה מנוצה לגמרי.
איזה סוג אומנת/מדגרה יש לך?
כדאי שתבדקי שוב את ההוראות או את הטמפרטורה שקבעת.
אני יכול כבר לומר לך ש 37-37.5 מעלות הן די והותר לשבוע הראשון, כלומר אנחנו מדברים על 92.5 מעלות פרנהייט לכל היותר.
גוזל בגיל יום עד גיל שלושה ימים יאכל כל שעתיים משעה 6:00 בבוקר ועד שעה 12:00 בלילה כלומר 10-9ארוחות ביום.
בגיל שלושה ימים עד 6 ימים 7 ארוחות ביום (חלקי שעות) בגיל 7-10 חמש ארוחות ביום ומגיל 10 עד גמילה 4 ארוחות
עד לקראת הגמילה .
אני אישית מאכיל כל שעתיים במשך שבוע ולאחר מכן מוריד בהדרגה.
לגבי הורדת מעלות החום , כאמור שבוע ראשון 37 מעלות, שבוע שני 36, ולאחר שבוע נוסף 34-35 בהדרגה.
את הגוזל את מוציאה מהאומנת לאחר שהגוזל מנוצה, במצב בו הגוזל מנוצה הטמפרטורה כבר יכולה לעמוד על 28 מעלות.
גוזל קוקטייל יגמל בגיל חמישה שבועות לערך ובגיל הזה יהיה מנוצה לגמרי.
איזה סוג אומנת/מדגרה יש לך?
שם המדגרה CIRCYLATED AIR MODEL
לא נראה לי שזה שם החברה "סרקולצית אויר " זה הדגם אולי...
בכל מקרה אם תוכלי להעלות תמונות באופן כללי נשמח, גם של המדגרה וגם של הגוזלים.
בכלל אשמח אם תצטרפי אלינו בלינק הבא ותספרי באופן כללי מה את עושה ואיך הגעת לזה מאחר ואמרת שאתם חדשים בתחום :
הכנסו והצטרפו אלי
אגב האם את משתמשת באותו מכשיר הן להדגרה והן כאומנת? כי זה לא מסתדר כל כך עם הטמפרטורות..
בכל מקרה אם תוכלי להעלות תמונות באופן כללי נשמח, גם של המדגרה וגם של הגוזלים.
בכלל אשמח אם תצטרפי אלינו בלינק הבא ותספרי באופן כללי מה את עושה ואיך הגעת לזה מאחר ואמרת שאתם חדשים בתחום :
הכנסו והצטרפו אלי
אגב האם את משתמשת באותו מכשיר הן להדגרה והן כאומנת? כי זה לא מסתדר כל כך עם הטמפרטורות..