אני מתענינת לאמא שלימאחר ואין לה אינטרנט.
זה התחיל מכמה זוגות תוכים עד שיום אחד אמא שלי ראתה את המזמרים וישר קנתה וכך זה התפתח לקקריקים ועוד סוגים שאני יפרט למטה עכשו היא רואה שזה לא כמו תוכים לכול סוג יש את הגידול השונה שלו אז אנחנו שואלים אנשים שמבינים כמו באתר הזה. ולבקשתך שאני יעלה תמונות זה יהיה שבוע הבא כי אני גרה בירושלים ואמא שלי בצפון
סוגי התוכים שיש לה
זוג אלכסנדרין. 2 זוגות דררות זוג כחול וזוג צהוב. 5 זוגות קקריקים זוג צהוב 2 זוגות ירוקים זוג קינמון וזוג קינמון ראש צהוב. 5 זוגות מזמרים 2 זוגות אפוליון 2 זוגות ירוקים וזוג מעורבב אפוליון ופסטל. זוג תורקיזנים. 4 זוגות תוכי אהבה. 2 זוגות פרסונטה. 2 זוגות קוקטלים+גוזל. 3 זוגות פינקים. טור יהלום זוג+בודד. וראש שזיף 3 שעדין גוזלים בני 8 חודשים כך שאנחנו לא יודעים מה המין. ויש לה להקה של תוכנים בערך 20 זוגות (שבוע הבא אני יעלה תמונות)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטלים
מנהל: מפקחים
Re: קוקטלים
חחחחח
תגידו מישהו מצא תרופה נגד מחלת התוכים חחחחחחחחחח עוד אחד ודי חחחחחחחחחח
זה בסדר כל אחד התחיל פה מהקטנים והגיע לגדולים
תגידו מישהו מצא תרופה נגד מחלת התוכים חחחחחחחחחח עוד אחד ודי חחחחחחחחחח
זה בסדר כל אחד התחיל פה מהקטנים והגיע לגדולים
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
נשמע שאימך עושה חייל בגידול תוכים וזה נחמד בהחלט , האם רכישת מדגרה זה היה רעיון שלה?
רכישת המדגרה זה היה רעיון של אבא שלי שקנה אותה בשביל פסיונים ואחרכך התחיל למכור אפרוחים של תרנגולות שיצאו לו משם עכשו הם עברו לתוכים נראה מה יהי השגעון הבא שלהם.. חחח
יפה. שיגעון מעולה 

אחלה שיגעון ותחביב
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...