ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בגמילת הגוזלים
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בגמילת הגוזלים
את יכולה למשש בעדינות ממש אבל די קשה בשלבים אלו להבחין במזון, הגוזלים לא יבלעו כמויות ויסתפקו בשלבים אלא במזון מועט.
אם את אומרת שאת מבחינה בהם אוכלים תוותרי על ארוחת הבוקר.
אני מציע לך בשלב זה לשקול אותם כדי שתהיה לך אינדיקציה לגבי ההורדה במשקל אם תהיה קיימת. תרשמי משקל של
הגוזלים בבוקר בכל בוקר וכך נוכל לעקוב ונהיה בטוחים שחלילה הם סובלים מחוסר.
אם את אומרת שאת מבחינה בהם אוכלים תוותרי על ארוחת הבוקר.
אני מציע לך בשלב זה לשקול אותם כדי שתהיה לך אינדיקציה לגבי ההורדה במשקל אם תהיה קיימת. תרשמי משקל של
הגוזלים בבוקר בכל בוקר וכך נוכל לעקוב ונהיה בטוחים שחלילה הם סובלים מחוסר.
מה שהיה לי היום: הבוקר לא האכלתי אותם, ושמתי לב ששלושתם אוכלים מידי פעם מהתערובת.. במהלך היום שיחקתי איתם, ראיתי שהם אוכלים פה ושם.. ולא משמיעים את הקולות האלה שהם נוהגים להשמיע כשהם רעבים (כמו מכשיר קשר מקולקל חח)
עכשיו בערב ניגשתי אליהם שוב, הוצאתי, שיחקתי והכל סבבה, בלי השמעת קולות למזון, וברגע שהדיסה הייתה מולם, איזה קולות כאילו מרעיבים אותם!! זה אומר שהם היו ממש רעבים? או חוסר רצון להיגמל? בכל מקרה נתתי להם קצת פחות מהרגיל..
עכשיו בערב ניגשתי אליהם שוב, הוצאתי, שיחקתי והכל סבבה, בלי השמעת קולות למזון, וברגע שהדיסה הייתה מולם, איזה קולות כאילו מרעיבים אותם!! זה אומר שהם היו ממש רעבים? או חוסר רצון להיגמל? בכל מקרה נתתי להם קצת פחות מהרגיל..

התנהגות מובנת בהחלט, עדיין הם מייחלים מאוד לדייסה , תמשיכי עם ארוחה אחת עד שתרגישי שיש נסיגה ברצון שלהם לאכול, אין
צורך להפחית בכמות הדייסה של הלילה מאחר ובכל מקרה עד הבוקר הם מתרוקנים, הדייסה של הלילה תשמור שהם יקבלו ארוחה
המכילה ויטמינים חיוניים בתוספת לתמזון המוצק.
צורך להפחית בכמות הדייסה של הלילה מאחר ובכל מקרה עד הבוקר הם מתרוקנים, הדייסה של הלילה תשמור שהם יקבלו ארוחה
המכילה ויטמינים חיוניים בתוספת לתמזון המוצק.
אני לא יכול להגיד לך במדוייק, כל גוזל והזפק שלו, תתני לו עד אשר הוא יהיה מלא , הכוונה היא שלא להחסיר ממנו מזון
מהארוחה האחרונה כהכנה לגמילה.
מהארוחה האחרונה כהכנה לגמילה.
תביאי כמה תמונות שלהם...
שבת שלום וחג שמח לכווולם, ממני ומהגוזלים הענקיים!
אני אספר לכם שהם כבר אוכליםן לבד ממש ממש יפה (וגם למדו לשתות מהכלי מים סופסוף), מקבלים דיסה רק בלילה, לפעמים הם משמיעים קולות תחנונים לדיסה אבל אוכלים סה"כ מעט ממנה ולפעמים נזכרים שבא להם רק כשהדייסה כבר חמה ומוכנה מולם.
האם אפשר בשלב הזה כבר להפסיק לתת דיסה??
*האמת, אני ממש ממש מקווה שיהיו גמולים בשבועיים הקרובים כי כל עוד אני בצבא בחולון זה יהיה לי ממש נוח, יש לי שני קונים מחולון ואחד מקריית אונו (ואני משתחררת סוף החודשש!! ולא בא לי ממש אחרי זה לנסוע באמצע החיים מהצפון למרכז בשביל זה.. למרות שבכל מקרה מה שצריך לעשות - ייעשה..)
קבלו תמונות עדכניות של "הקטנים"..
אני אספר לכם שהם כבר אוכליםן לבד ממש ממש יפה (וגם למדו לשתות מהכלי מים סופסוף), מקבלים דיסה רק בלילה, לפעמים הם משמיעים קולות תחנונים לדיסה אבל אוכלים סה"כ מעט ממנה ולפעמים נזכרים שבא להם רק כשהדייסה כבר חמה ומוכנה מולם.
האם אפשר בשלב הזה כבר להפסיק לתת דיסה??
*האמת, אני ממש ממש מקווה שיהיו גמולים בשבועיים הקרובים כי כל עוד אני בצבא בחולון זה יהיה לי ממש נוח, יש לי שני קונים מחולון ואחד מקריית אונו (ואני משתחררת סוף החודשש!! ולא בא לי ממש אחרי זה לנסוע באמצע החיים מהצפון למרכז בשביל זה.. למרות שבכל מקרה מה שצריך לעשות - ייעשה..)
קבלו תמונות עדכניות של "הקטנים"..

עוד אחת אחרונה בנתיים.. הגוזלים מנצלים את זה שההורים שלי בח"ול כדי להסתובב חופשיים בכל הבית (תחת השגחה כמובן!)