ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ישלי תוכי קוקטייל זכר
מנהל: מפקחים
ישלי תוכי קוקטייל זכר
ואני רוצה לקנות גוזל של קוניור שמש אם אני ישים את שתיהם באותו כלוב הם יסתדרו?!
Re: ישלי תוכי קוקטייל זכר
לא
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
למה לא אחי?!
ראיתי באיזה אתר, אחד שהגיב ואמר שהם מסתדרים קבל תמונה
http://img180.imageshack.us/i/200672211 ... 29076.jpg/
ראיתי באיזה אתר, אחד שהגיב ואמר שהם מסתדרים קבל תמונה
http://img180.imageshack.us/i/200672211 ... 29076.jpg/
בדרך כלל כשמגדלים גוזלים מסוגים שונים ביחד אין בעיה שהם ישהו ביחד והם מסתדרים, אפשר לחבר בין סוגים שונים כמו קוקטייל וקוניור וזה יכול להיות מהיר או תהליך ארוך של הרגלתם אחד לשני , ההרגלה נעשית בדרך כלל בכלובים נפרדים אך צמודים כך שהתוכים יראו אחד את השני ויתרגלו לנוכחות אך לא יוכלו לפגוע אחד בשני.
וואלה תודה רבה לך אחי
ישלי עוד שאלה יש איזה פרי או לא יודע כל דבר שהקוניור השמש אוהב במיוחד אני יביא לו צ'ופר כזה מתי שהוא יעשה מה שאני יגיד או לא יודע וגם סתם ככה חחח ואותו דבר לגבי הקוקטייל אם יש תגידו לי תודה רבה ומצטער
ישלי עוד שאלה יש איזה פרי או לא יודע כל דבר שהקוניור השמש אוהב במיוחד אני יביא לו צ'ופר כזה מתי שהוא יעשה מה שאני יגיד או לא יודע וגם סתם ככה חחח ואותו דבר לגבי הקוקטייל אם יש תגידו לי תודה רבה ומצטער
פירות ירקות ומוצרי מזון אשר אינם נאכלים במהירות אינם טובים לשימוש כצ'ופר, המטרה היא לצ'פר את התוכי אך למנוע ממנו התעסקות מיותרת והשארתו במצב דרוך אלינו. לכן השימוש בצ'ופרים יכול להיעשות ע"י גרעינים ,בוטנים, אגוזים וכו', הכל לא קלוי ומפורר לחתיכות קטנות על מנת שהעיסוק בהם יהיה מינימלי.
תפוח
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
במבה זה טוב?
באופן כללי במבה אינו בריא ,מה גם שאם זה לא יהיה ממש חתיכה קטנטנה הוא יתעסק עם זה.
מלח אסור
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...