ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תמונות של התוכי הקוקטייל שלי :)
מנהל: מפקחים
Re: תמונות של התוכי הקוקטייל שלי :)
תחתוך לו תפוח לקוביות קטנות ותתן לו, לעיתים לוקח להם זמן להתרגל למזון שונה אבל בדרך כלל הם מתרגלים ומתים על תפוח.
סבבה אחשלי תודה.!
דווקא אצלי בכלוב(קוקטיילים ותוכונים) הם לא נוגעים בתפוח או שצריך להרגיל אותם או שהם לא אוהבים.. כי על בייצים וגזר וחסה הם קופצים!
תפוח זה טוב לתוכים? שווה לנסות להרגיל אותם?
תפוח זה טוב לתוכים? שווה לנסות להרגיל אותם?
ניסיתי להביא לו חסה הוא גם לא רוצה אבל אני ינסה גזר והביצה זה ביצה קשה להביא לו חלבון או חלמון?
בטח אחי שמעתי שתפוח זה טוב לקוקטייל לא יודע מה בנוגע לשאר התוכים תנסה אחי אולי שלך ירצה חחח
בטח אחי שמעתי שתפוח זה טוב לקוקטייל לא יודע מה בנוגע לשאר התוכים תנסה אחי אולי שלך ירצה חחח
הוא גם לחסה צריך להיתרגל וגם לגזר וביצה להכל... הוא לא יבוא למשהו חדש וישר יאכל תשחק איתו עם זה...
זה בסדר ואתה יכול לתת לו כל מני ירקות: חסה כרוב תירס בישבש [שומר] נענע לא לתת אבוקדו או שוקולד ושמעתי שגם לא כדאי פטרוזליה כי יש בה יותר מדי ברזל בקיצור כמעט כל פרי
תנסה בננה
דרך מה הסקת שזו נקבה אם אפשר לדעת?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
והנקבה שאצלי בכלוב על בייצים ניראת בידיוק כמו הקוקטייל שלך... D:
ב"ה בקרוב יהיו לי גוזלים כאלה חח
ב"ה בקרוב יהיו לי גוזלים כאלה חח