ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכים
מנהל: מפקחים
כלוב לתוכים
שלום
אני מגדל תוכונים ברבעיות בתוך כלוב גדול ואני רוצה להביא גם תוכונים אנגליים האם הם יפריעו לריבוי של התוכונים האוסטרלים אם הם יהיו משוחררים בכלוב הגדול כשהאוסטרלים ברבעיות ?
יש לי כלוב במידות של:גובה-50 ס"מ, עומק-45 ס"מ, ואורך-90 ס"מ, ואמרו לי שאם אני אשים בו שני זוגות של אנגליים אז הם יתרבו קצת פחות טוב ובגיל מאוחר יותר כי הם ישמינו זה נכון ?
אני מגדל תוכונים ברבעיות בתוך כלוב גדול ואני רוצה להביא גם תוכונים אנגליים האם הם יפריעו לריבוי של התוכונים האוסטרלים אם הם יהיו משוחררים בכלוב הגדול כשהאוסטרלים ברבעיות ?
יש לי כלוב במידות של:גובה-50 ס"מ, עומק-45 ס"מ, ואורך-90 ס"מ, ואמרו לי שאם אני אשים בו שני זוגות של אנגליים אז הם יתרבו קצת פחות טוב ובגיל מאוחר יותר כי הם ישמינו זה נכון ?
Re: כלוב לתוכים
אם האנגלים יטפסו לתוכונים על הכלוב מבחוץ יתכן שזה יפריע ויציק.
לגבי הכלוב, האנגלים מטבעם אינם פעילים במיוחד כך שגודל הכלוב לא כל כך משחק תפקיד בנוגע למשקל אלא
המזון שהם יקבלו, אם המזון יהיה מבוסס על מאכלים עתירי שומן התוכים ישמינו.
לגבי הכלוב, האנגלים מטבעם אינם פעילים במיוחד כך שגודל הכלוב לא כל כך משחק תפקיד בנוגע למשקל אלא
המזון שהם יקבלו, אם המזון יהיה מבוסס על מאכלים עתירי שומן התוכים ישמינו.
לא מומלץ לשם 2 זוגות בכלוב.
עדיף שתשימי זוג אחד, בראש שקט.
ואם את רוצה קלבל כמות גדולה יותר של גוזלים תעבירי את הביצים של האנגליים לאוסטרליים.
עדיף שתשימי זוג אחד, בראש שקט.
ואם את רוצה קלבל כמות גדולה יותר של גוזלים תעבירי את הביצים של האנגליים לאוסטרליים.
תודה
תמיד מדברים על מאכלים עתירי שומן אני לא יודע בדיוק מה לשים ומה לא [חוץ מזה שלא לשים גרענים בקיץ ] ?
והאם זה בסדר לקחת תערובת לתוכונים ולערבב אותה עם דוחן לבן באותה כמות כי לא נראה לי שבתערובת יש מספיק דוחן?
תמיד מדברים על מאכלים עתירי שומן אני לא יודע בדיוק מה לשים ומה לא [חוץ מזה שלא לשים גרענים בקיץ ] ?
והאם זה בסדר לקחת תערובת לתוכונים ולערבב אותה עם דוחן לבן באותה כמות כי לא נראה לי שבתערובת יש מספיק דוחן?
אני בן
ולמה לא לשים שני זוגות ביחד
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
עדיף לא לשים שתי זוגות אלא שלוש ויותר כי הזוגות יהיו תוקפניים אחד כלפי השני כאשר אתה שם אותם
בלהקה של שלוש זוגות ומעלה התוקפנות מתחלקת על יותר זוגות
בלהקה של שלוש זוגות ומעלה התוקפנות מתחלקת על יותר זוגות
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
1. בלהקה תמיד יש מאבקי שליטה. כשיש 2 זוגות, הם יריבו כל הזמן. כשיש שלושה ויותר זוגות, נוצר סדר שליטה טבעי וכמעט ואין מאבקי שליטה.
2. אני מסופק אם בתערובת קנויה יש מחסור בדוחן.
עופר
2. אני מסופק אם בתערובת קנויה יש מחסור בדוחן.
עופר
אז האם אפשר להכניס שלוש זוגות עם 3בתי הטלה בכלוב שציינתי למעלה?