ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הגיוני שתוכי יכול לדבר ככה ולהגיע לרמה כזאת אמיתי?
מנהל: מפקחים
Re: הגיוני שתוכי יכול לדבר ככה ולהגיע לרמה כזאת אמיתי?
חח
ראיתי את זה מזמן.
וכן,זה אמיתי יכולים להיות תוכים עם רמה הרבה יותר גדולה .
איה
ראיתי את זה מזמן.וכן,זה אמיתי יכולים להיות תוכים עם רמה הרבה יותר גדולה .
איה
איה מ
ראית במציאות או בסירטונים?
בוודאי, ג'אקו יכול להגיע לרמות הרבה יותר גבוהות ללא בעייה.
וואי איזה מדהים זה....אלי מה שלומך?
שאני מכניס את התוכי לכלוב הוא כאילו מתחיל לילל לי כזה זה אומר שהוא התרגל אליי?
שאני מכניס את התוכי לכלוב הוא כאילו מתחיל לילל לי כזה זה אומר שהוא התרגל אליי?
אם אני מבין נכון למה שאתה מתכוון ב"מיילל" אז כן, התוכי רוצה בקירבתך ומבקש ע"י שריקות וקולות שתוציא אותו.
רצוי לא לפתח התנהגות כזאת ולהמתין עד שהתוכי נרגע בטרם מתייחסים אליו ומוצאים אותו מהכלוב.
רצוי לא לפתח התנהגות כזאת ולהמתין עד שהתוכי נרגע בטרם מתייחסים אליו ומוצאים אותו מהכלוב.
אוקי הבנתי אלי תודה...
ולגבי ציפורנים אני לא יודע מה לעשות הוא בן 4 חודשיים עוד מעט והציפורנים שלו מטורפותת מה לעשות לגזור לבד ממש בקצה או לתת לוטרינר?
ולגבי ציפורנים אני לא יודע מה לעשות הוא בן 4 חודשיים עוד מעט והציפורנים שלו מטורפותת מה לעשות לגזור לבד ממש בקצה או לתת לוטרינר?
[quote="3228";p="69911"]אוקי הבנתי אלי תודה...
ולגבי ציפורנים אני לא יודע מה לעשות הוא בן 4 חודשיים עוד מעט והציפורנים שלו מטורפותת מה לעשות לגזור לבד ממש בקצה או לתת לוטרינר?[/quote]
תנסה מקל שיוף.
ולגבי ציפורנים אני לא יודע מה לעשות הוא בן 4 חודשיים עוד מעט והציפורנים שלו מטורפותת מה לעשות לגזור לבד ממש בקצה או לתת לוטרינר?[/quote]
תנסה מקל שיוף.
קניתי לו את זה הוא לא מתחבר לזה כל כך למרות שהוא עולה על זה ויורד חופשי לא חושש בכלל אבל עדין לא עוזר הם ממש גדולות כבר ולי זה כבר כואב שאני מרים אותו בידיים כי הוא נועץ בי עם הרגליים לתפוס שיווי משקל...
מה אתם ממליצים לעשות?
מה אתם ממליצים לעשות?
[quote="3228";p="69913"]קניתי לו את זה הוא לא מתחבר לזה כל כך למרות שהוא עולה על זה ויורד חופשי לא חושש בכלל אבל עדין לא עוזר הם ממש גדולות כבר ולי זה כבר כואב שאני מרים אותו בידיים כי הוא נועץ בי עם הרגליים לתפוס שיווי משקל...
מה אתם ממליצים לעשות?[/quote]
אם יש לך אפשרות תלך לוטרינר, אל תסכן את התוכי .
מה אתם ממליצים לעשות?[/quote]
אם יש לך אפשרות תלך לוטרינר, אל תסכן את התוכי .