ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גזירת כנפיים- יש סיבה לחשוש?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
איהאיה
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: איה

גזירת כנפיים- יש סיבה לחשוש?

שליחה על ידי איהאיה »

שמעוו סיפור (:

שכן שלי גזר לתוכית המתוקהתמונה^^ שלי ולתוכון שסוףסוף אוהב אותי ודיי התרגלתמונה
שכן שלי גזר לתוכים שלי את הכנפיים בשעה טובה אבל אני עוד עצובה אני לא יודעת למה אבל אני עצובה הקוקטיילית שלי לא ממש יכולה לעוף אבל אתם לא תאמינו הקוקטיילית שליאתם תחשבו שאני דפוקה אבל שכחתי את הכלוב פתוח !ואותה מעל הכלוב!! והכלוב נמצא בתוך הבית ויש לי חלון ענקי בבית והוא היה פתוח לגמריי . פשוט אני פתחתי את הכלוב והתוכון התחיל לעוף בכל הבית ואחרי שעה תפסתי אותו חחח ושכחתי את הכלוב פתוח מרוב שהייתי עסוקה בו חח והתוכית שלי [הקוקטיילית ] יכולה כבר לעוף טוב ושכחתי אותה מעל הכלוב וחזרתי אחרי מלא זמן ופתאום..

ראיתי אותה והיא עפה לי אל החולצה ושרקה!!!!!!!!! ומאז אני ממש מאושרת שהיה ליידה חלון פתוח ענקיי!!! שהיא ידעה לעוף אבל היא לא עפה!
ואז החזרתי את התוכון סגרתי את הכלוב חחתמונה ורצתי לשכן שלי שיגזור לה את הכנפיים חחח גם הספקתי לראות את הקוקטיילים שלהם יש להם שתי זוגות ולכל זוג איזה 4 -5 ביצים ואחת דוגרתתמונה שמחשמח(:

איה

עכשיו אני ממש עצובה אני ראיתי את הקוקטיילית שלי שגזרו לה את הכנפיים ולא יכולתי להסתכל היא לא אוהבת שעושים משהוא שהיא לא רוצה תמונה

יש סיבה לחשוש תמונההיא קצת פוחדת עכשיו ..
איה מ
עופר
בקיעה
בקיעה

Re: גזירת כנפיים- יש סיבה לחשוש?

שליחה על ידי עופר »

מגדל שלא גוזר את נוצות התעופה הוא חסר אחריות וסופו של התוכי (אם זה בחוץ או בתוך סיר המרק) ידוע.
התוכית שלך לא עצובה.
עופר
איהאיה
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי איהאיה »

אוקי,
טוב לשמוע.תמונה
איה מ
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן שהפעולה עצמה נותנת לנו תחושה לא הכי טובה ונוחה, ההרגשה היא שאנו מגבילים את התוכי וזה נוגע במיוחד
בחלק הכי רגיש אצל תוכים או ציפורים וזה התעופה, אבל בגדול קיטום הנוצות נועד להגן על התוכי וזה בסך הכל לטובתו.
יתכן שבדקות הראשונות לאחר הגזירה הוא יחוש לא נוח אבל מיד יתרגל למצב החדש.

עשית בסדר גמור שדאגת לקיטום הנוצות ואל תצטערי.
איהאיה
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי איהאיה »

תודהתמונה ובוקר טוב (:
איה מ
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”