ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הקוקטיילית והתוכון לא מסתדרים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
איהאיה
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: איה

הקוקטיילית והתוכון לא מסתדרים

שליחה על ידי איהאיה »

יש לי שאלה בקשר לקוקטיילית שלי והתוכון היום באתי להחזיר את דמתי[התוכון] לכלוב והוא נגע טיפה בטוריה [הקוקטיילית] והיא התעצבנה וכמעט נתנה לו ביס בראש.. אני מתכננת לקנות להם כלובים חדשים 2 כלובים הם יוכלו לחכות עד יום שבת אני יסע לכפר קאסם חחח^^עם אבא שלי -אמרו שמשתלם לקנות משם כלובים וכמובן לחטא אותם.
אבל בכללי הם לא רבים פשוט הוא מפחד ממנה -כאילו כל עוד הוא לא נוגע בטוריה וטוריה לא נוגעת בו זה בסדר..
השאלות-

1- הם יוכלו לחכות ככה עד יום שבת?
2-איזה מידות כלוב צריך ל2 תוכונים ?[כי אני יקנה את הכלוב ואני ישים שמה את דמתי ואני יקנה נקבה כדי שהם יטילו(: ..
3-איזה מידות כלוב צריך בשביל קוקטיילית אבל שהיה לה הרבה מקום..

*אני יודעת את המידות פחות או יותר אבל בכל זאת..

תודה לעוזרים,,
איה(:
איה מ
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הקוקטיילית והתוכון לא מסתדרים

שליחה על ידי eli_lea »

אי אפשר לומר לך בוודאות אם הם יסתדרו עד יום שבת, רק את יכולה לדעת על פי ההתנהגות , בכל מקרה חשוב שתפקחי עין כי
מריבות יכולות להיות תוך דקות כשאת לא בסביבה .

לגבי הכלובים, לקוקטייל ישנם כלובים על מעמדים וגלגלים במידות (בערך) 40*50*60 נפתחים מלמעלה ודי זולים יחסית.
לזוג תוכונים אפשר להסתפק בכלוב של 40*40* 60 אורך, כמובן שכלוב גדול ככל שניתן יהיה טוב יותר.

בהצלחה בקנייה.
איהאיה
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: איה

Re: הקוקטיילית והתוכון לא מסתדרים

שליחה על ידי איהאיה »

תודה על המענה המהיר תמונה
אני חושבת שזה המידות פחותאו יותר שאני צריכה לקנות להם
איה מ
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”