ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סירטון של מיקה בסידרת הוראות לגוצ'י הכלב
מנהל: מפקחים
Re: סירטון של מיקה בסידרת הוראות לגוצ'י הכלב
חמודה ביותר...
[quote="894";p="70138"]יואו אני לא מאמינה היא פשוט מדהימה!!! חח איזו מותקקקק!
האוצר מילים שלה ענקקק, היא מדברת ממש יפה! אני חושבת שתלמדו אותה אחרי כשיש דפיקה בדלת לומר "אמא ואבא לא בבית" חחחחחחח..
כל הכבוד לכם ממש מתוקה וכיף לראות סרטונים שלה! המשיכו לעדכן.
נ.ב- היא מדברת ככה כל היום? אם אתם רוצים לישון צהריים יש דרך להשתיק אותה בערך? חח.. אתם מכסים אותה או מה?[/quote]
תודה לכולם,
אף פעם לא יצא לי לכסות את הכלוב שלה, מיקה יודעת עוד לפני שמכבים את האורות שהנה כבר מתכוננים לשינה והיא מתחילה להגיד
" יאללה,לילה טוב, לישון " , ברגע שאני סוגר חלונות היא כבר יודעת ומתחילה לברך בלילה טוב וכו'.
מרגע שאני מכבה את האור ועד שאנו קמים בבוקר אין ממנה הגה , כשאנו קמים היא מתחילה בחגיגה ומתחילה לפטפט.
בצהריים זה אחרת מאחר ויש אור, אז היא קולטת שאנחנו הולכים לישון ומתחילה לקשקש "לילה טוב לישון" איזה 20 פעם בכל מיני
קולות ובטון דיבור שונה שזה מצחיק
, אחר כך היא שותקת לפחות עד שאנחנו מתעוררים.
אגב זה מדהים כמה לב היא שמה לפרטים הקטנים, למשל כשלאה לוקחת את התיק היא כבר אומרת לה "ביי ביי" עוד לפני שלאה בכלל
בכיוון ליציאה.לעיתים אני יוצא לרגע ואיך שאני סוגר את הדלת היא אומרת לי "ביי ביי" ומאלצת אותי לחזור ולומר לה ביי ביי
.
האוצר מילים שלה ענקקק, היא מדברת ממש יפה! אני חושבת שתלמדו אותה אחרי כשיש דפיקה בדלת לומר "אמא ואבא לא בבית" חחחחחחח..
כל הכבוד לכם ממש מתוקה וכיף לראות סרטונים שלה! המשיכו לעדכן.

נ.ב- היא מדברת ככה כל היום? אם אתם רוצים לישון צהריים יש דרך להשתיק אותה בערך? חח.. אתם מכסים אותה או מה?[/quote]
תודה לכולם,
אף פעם לא יצא לי לכסות את הכלוב שלה, מיקה יודעת עוד לפני שמכבים את האורות שהנה כבר מתכוננים לשינה והיא מתחילה להגיד
" יאללה,לילה טוב, לישון " , ברגע שאני סוגר חלונות היא כבר יודעת ומתחילה לברך בלילה טוב וכו'.
מרגע שאני מכבה את האור ועד שאנו קמים בבוקר אין ממנה הגה , כשאנו קמים היא מתחילה בחגיגה ומתחילה לפטפט.
בצהריים זה אחרת מאחר ויש אור, אז היא קולטת שאנחנו הולכים לישון ומתחילה לקשקש "לילה טוב לישון" איזה 20 פעם בכל מיני
קולות ובטון דיבור שונה שזה מצחיק
, אחר כך היא שותקת לפחות עד שאנחנו מתעוררים.אגב זה מדהים כמה לב היא שמה לפרטים הקטנים, למשל כשלאה לוקחת את התיק היא כבר אומרת לה "ביי ביי" עוד לפני שלאה בכלל
בכיוון ליציאה.לעיתים אני יוצא לרגע ואיך שאני סוגר את הדלת היא אומרת לי "ביי ביי" ומאלצת אותי לחזור ולומר לה ביי ביי
.Re: סירטון של מיקה בסידרת הוראות לגוצ'י הכלב
ואיי איזה פשושההה 
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: סירטון של מיקה בסידרת הוראות לגוצ'י הכלב
חחחח חמודההה ממש כמו ילד!
מדהים.
אלי עכשיו ראיתי שוב.. בסרטון השני.. שמיקה מנהלת שיחת טלפון..
מה היא אומרת ב- 45 שניות?
זה נשמע כמו "יש לנו תנור חם" חחחחחחח או שזה סתם חירטוש?
מדהים.
אלי עכשיו ראיתי שוב.. בסרטון השני.. שמיקה מנהלת שיחת טלפון..
מה היא אומרת ב- 45 שניות?
זה נשמע כמו "יש לנו תנור חם" חחחחחחח או שזה סתם חירטוש?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
חח נטליקי לא הצלחתי לפענח, אבל למשל באותו סירטון שאת מדברת ב- 50 שניות היא אומרת "רק מה תשתו"?
היא מדברת מלא ודברים שונים בכל פעם, אני בהחלט אצלם שוב בהזדמנות.
היא מדברת מלא ודברים שונים בכל פעם, אני בהחלט אצלם שוב בהזדמנות.
חח איזה יופי.
אני אישית אחכה בקוצר רוח לעוד סרטונים.
אני אישית אחכה בקוצר רוח לעוד סרטונים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
חחחחחחח חזק ביותר איזה חכמה וואייי