ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה קטנה
מנהל: מפקחים
- מתניה שניידר
- בקיעה

Re: שאלה קטנה
[quote="559";p="70074"]פישר הוא תוכי אהבה.
עופר[/quote]
לא אומרים ציפור
עופר[/quote]
לא אומרים ציפור
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!

פישר עושה רעש בדיוק כמו פרסונטה או כל ציפור אהבה אחרת.
אני לא זוכר ציפור אהבה בלאק צ'יק אבל זה לא אומר שאין.
אולי אתה מתבלבל עם גרין צ'יק, שהוא קוניור שנחשב שקט?
עופר
אני לא זוכר ציפור אהבה בלאק צ'יק אבל זה לא אומר שאין.
אולי אתה מתבלבל עם גרין צ'יק, שהוא קוניור שנחשב שקט?
עופר
-
itsmadness
- בקיעה

-
itsmadness
- בקיעה

-
itsmadness
- בקיעה

+הקפצה
ומישהו יודע מאיפה באזור המרכז אני אוכל למצוא פרסונטות קובלט / לטינו או תוכונים לטינו / אלבינו?
ומישהו יודע מאיפה באזור המרכז אני אוכל למצוא פרסונטות קובלט / לטינו או תוכונים לטינו / אלבינו?

אני מגדל תוכונים אנגליים בכל כלוב 3 זוגות כפי שאמר עופר .
חבר שלי מגדל מס' זוגות בווליר ובנוסף יש לו 2 כלובים שבכל אחד 2 זוגות ואין בעיות או מריבות
דורון
חבר שלי מגדל מס' זוגות בווליר ובנוסף יש לו 2 כלובים שבכל אחד 2 זוגות ואין בעיות או מריבות
דורון
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="532";p="70267"]אני מגדל תוכונים אנגליים בכל כלוב 3 זוגות כפי שאמר עופר .
דורון[/quote]
אוקיי, תודה רבה! ממש מבאס אוותי שאי אפשר לגדל זוג תוכונים בוגרים עם זוג פרסונטות, אבל אני יתגבר D:
אני מתכננן על זוג לוטינו או קובלט, לדעתי מדהימים.
אתה יודע איזה גודל הכלוב שבו הוא מגדל את שתי הזוגות? ובאיזה כלוב את שלושת הזוגות?
ובכלל בכללי, כמה צריך לזוג תוכונים / 3 זוגות?
דורון[/quote]
אוקיי, תודה רבה! ממש מבאס אוותי שאי אפשר לגדל זוג תוכונים בוגרים עם זוג פרסונטות, אבל אני יתגבר D:
אני מתכננן על זוג לוטינו או קובלט, לדעתי מדהימים.
אתה יודע איזה גודל הכלוב שבו הוא מגדל את שתי הזוגות? ובאיזה כלוב את שלושת הזוגות?
ובכלל בכללי, כמה צריך לזוג תוכונים / 3 זוגות?