ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אולי זה יותר טוב
מנהל: מפקחים
Re: אולי זה יותר טוב
לאווה תמונה לפני קדיחת החורים לאיוורור
ורמי אני מאחל לך רק הצלחות.
ורמי אני מאחל לך רק הצלחות.
כך זה פתוח
http://www.silvup.net/up/dihhw4ecapu0tni.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.silvup.net/up/dihhw4ecapu0tni.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ההכשרה לפסח מאוד חשוב.
ולמה ששאלתי איך נפתח, כי אני חושבת שתהיה לך בעיה אם תרצה להכניס 2 או יותר תוכים לצד אחד.
הפתח הוא גדול מדי.אם יהיה לך כבר בפנים תוכי ותרצה לפתוח את הדלת מי שכבר בפנים יכול לנסות לברוח.אפשר לחלק את הדלת לשני חלקים נפתחים בנפרד, ואז אפשר לשמור עם היד את התוכי בצד אחד
בזמן שמכניסים את השני.
מה דעתך?
ולמה ששאלתי איך נפתח, כי אני חושבת שתהיה לך בעיה אם תרצה להכניס 2 או יותר תוכים לצד אחד.
הפתח הוא גדול מדי.אם יהיה לך כבר בפנים תוכי ותרצה לפתוח את הדלת מי שכבר בפנים יכול לנסות לברוח.אפשר לחלק את הדלת לשני חלקים נפתחים בנפרד, ואז אפשר לשמור עם היד את התוכי בצד אחד
בזמן שמכניסים את השני.
מה דעתך?

רמי לא רוצה להתווכח איתך, אבל גם אם תחלק את הרשת לשני חלקים תוכל עוד לנקות כמו קודם.
שני זוגות זה 4 ציפורים, שתיים שתיים בכל צד, ובדיוק על זה הערתי.אין צורך שתפתח חורים בצד, בעיניי הרבה יותר פשוט שתי רשתות קטנות, זה ממש לא עבודה רבה לחתוך אותם(קצת כואבת היד אחרי זה).
אבל ברור שההחלטה היא שלך, ואני רק מקווה שלא יברח לך אף אחד.
בהצלחה.
צבי תודה על המחמאה
שני זוגות זה 4 ציפורים, שתיים שתיים בכל צד, ובדיוק על זה הערתי.אין צורך שתפתח חורים בצד, בעיניי הרבה יותר פשוט שתי רשתות קטנות, זה ממש לא עבודה רבה לחתוך אותם(קצת כואבת היד אחרי זה).
אבל ברור שההחלטה היא שלך, ואני רק מקווה שלא יברח לך אף אחד.
בהצלחה.
צבי תודה על המחמאה

אני מבין דבר אחד ממה שרשמת.
את לא מבינה איך זה עובד ?
זה ממש לא ארגז העברה רגיל .
שני הצדים של הרשת נפתחים היא ביכלל לא תקועה אני לדוגמה. יכול לפתוח את זה כמו ספר
החורים שרציתי לעשות זה דבר מדהים אבל בארגז הבאה אולי בקרוב
את מבינה ציפור נכנס מהצד הכופסה ביכלל לא פתוחה. ושמגעים הבייתה פותחים את המיכסה ופשות אין יותר מזה נוח וקל ביותר לתפעול
את לא מבינה איך זה עובד ?
זה ממש לא ארגז העברה רגיל .
שני הצדים של הרשת נפתחים היא ביכלל לא תקועה אני לדוגמה. יכול לפתוח את זה כמו ספר
החורים שרציתי לעשות זה דבר מדהים אבל בארגז הבאה אולי בקרוב
את מבינה ציפור נכנס מהצד הכופסה ביכלל לא פתוחה. ושמגעים הבייתה פותחים את המיכסה ופשות אין יותר מזה נוח וקל ביותר לתפעול

רמי אני עונה לך גם כאן למרות הדואר בפרטי שקיבלתי.אני מבינה טוב מאוד איך זה עובד, ושהרשתות לא תקועות. הרעיון לשים את התוכים אחד אחד דרך פתח עגול מהצד הוא הגיוני יותר בעיניי מאשר לפתוח פתח גדול ברשת למעלה.משם רק תוציא אותם אחרי ההעברה, ז.א תשחרר אותם לכלוב.
אבל כמו שאמרתי אין לי חשק להתווכח איתך, בתקווה שהתוכים שתרצה להעביר לא יברחו אחרי שאחד כבר הכנסת.
שיהיה לך בהצלחה
אבל כמו שאמרתי אין לי חשק להתווכח איתך, בתקווה שהתוכים שתרצה להעביר לא יברחו אחרי שאחד כבר הכנסת.
שיהיה לך בהצלחה