ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בקשר לתוכי פצוע ותוכי שברח
מנהל: מפקחים
עזרה בקשר לתוכי פצוע ותוכי שברח
היו לי שני תוכים מסוג "תוכי קטן" ואתמול בלילה שמתי אותם בחוץ (עם הכלוב) והחתולות הפילו אותם, ואחד נשאר פצוע (לא יכול לעוף) והשני או ברח (וחי) או נאכל על ידי החתולות, השאלה שלי היא התוכי שנשאר ימות בגלל שהוא נשאר לבד? ואיך אני יכול להחזיר את התוכי שעף לנסות ולהחזיר אותו?
בבקשה תענו מהר
בבקשה תענו מהר
Re: עזרה בקשר לתוכי פצוע ותוכי שברח
את התוכי הפצוע עליך לקחת לוטרינר לבדיקה, פציעה מנשיכה של חתול ואפילו קטנה מאוד יכולה לגרום מוות לתוכי .
לגבי התוכון שברח, לרוב תוכון שבורח לא יחזור אך תמיד כדאי לנסות ולשים לו באיזור הכלוב מעט מים ואוכל, אם הוא בסביבה כשהוא
יהיה רעב הוא ירד לכלוב לאכול.
לגבי התוכון שברח, לרוב תוכון שבורח לא יחזור אך תמיד כדאי לנסות ולשים לו באיזור הכלוב מעט מים ואוכל, אם הוא בסביבה כשהוא
יהיה רעב הוא ירד לכלוב לאכול.
הוא לא קיבל מכה מחתולה שהכלוב הוא קיבל את המכה, אז בכל זאת הוא יכול למות? ואם אני ישים לו תוכי אחר הוא יהיה שמח?
לא כל כך משנה מאיפה הוא קיבל את המכה, הטראומה מהניסיון של החתול לתפוס אותו רק היא יכולה לגרום לתוכי למוות, אני לא יודע מה מצבו ואני כמובן לא יכול לקבוע ,לכן ההמלצה היא במקרים כאלא לפנות לוטרינר שיבדוק את התוכי.
לגבי הוספת בן/בת זוג, אני חושב שכדאי להמתין וקודם תוודא שהתוכי בסדר מבחינה בריאותית, אם תוסיף תוכי בשעה שהתוכי שלך ירגיש לא טוב הוא עלול להיות מותקף.
לגבי הוספת בן/בת זוג, אני חושב שכדאי להמתין וקודם תוודא שהתוכי בסדר מבחינה בריאותית, אם תוסיף תוכי בשעה שהתוכי שלך ירגיש לא טוב הוא עלול להיות מותקף.
הא תודה רבה על עזרה