ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לאן הוא נעלם? גוזל..
מנהל: מפקחים
לאן הוא נעלם? גוזל..
היי אלי
הייתי חייב לבדוק היום כי לא שמעתי שום ציוצים ושום דבר מתוך התא
חיכיתי עד שכולם יצאו והסתכלתי וראיתי ביצה שבורה אבל אין גוזל..
אני לא רוצה לנסות לבדוק בתוך הנסורת כי אולי זה יפריע או משהו כזה
מה לעשות??
הנה תמונה
הייתי חייב לבדוק היום כי לא שמעתי שום ציוצים ושום דבר מתוך התא
חיכיתי עד שכולם יצאו והסתכלתי וראיתי ביצה שבורה אבל אין גוזל..
אני לא רוצה לנסות לבדוק בתוך הנסורת כי אולי זה יפריע או משהו כזה
מה לעשות??
הנה תמונה
Re: לאן הוא נעלם? גוזל..
הוא מת ואו שהוא קבור מתחת לנסורת או שהוא על תחתית הכלוב.
עופר
עופר
יכול להיות שהביצה פשוט לא פוריה....
- מתניה שניידר
- בקיעה

מצטער אני רואה בדיוק כמוך, לא מצליח לראות משהוא .
מה לעשות?כלום, פשוט לא להפריע , אתם פשוט לא מבינים שההורים מלחץ יכולים להרוג את הגוזלים.
עזוב אותם תן להם שקט לפחות שבוע, וגם כשאתה פותח תפתח ממש בעדינות מבלי לגרום להם לחץ.
מה לעשות?כלום, פשוט לא להפריע , אתם פשוט לא מבינים שההורים מלחץ יכולים להרוג את הגוזלים.
עזוב אותם תן להם שקט לפחות שבוע, וגם כשאתה פותח תפתח ממש בעדינות מבלי לגרום להם לחץ.
זה כאילו הביצה לא נשברה עד הסוף
שמע אתה יותר מדי מתלהב וזה בכלל לא טוב,תוריד מהלחץ לא יקרה לך כלום.
עזוב אותם בשקט.
עזוב אותם בשקט.
עידו קח את זה באיזי, ייתכן שזה לא שרד, אבל יש עוד 3 ביצים.
אז רק לא להפריע, ותבדוק עוד איזה שבוע...
הייתי מציעה לך שלא לחפש בנסורת כל עוד יש עוד ביצים שלא בקעו, להמתין עם זה..
אז רק לא להפריע, ותבדוק עוד איזה שבוע...
הייתי מציעה לך שלא לחפש בנסורת כל עוד יש עוד ביצים שלא בקעו, להמתין עם זה..

ראשית אי אפשר להאשים שמגדל מתלהב ובמיוחד בבקיעות הראשונות, זה מובן וצריך לקבל בהבנה, אין מגדל שלא יהיה
סקרן והציפייה לגוזלים ארוכה ומורטת, כך שזה לא רק אצל עידו אלא אצל רוב רובם של המגדלים. מה שכן צריך לדעת להתעלות ולהשתדל להפריע פחות ככל שניתן.
לגבי העיעלמותו של הגוזל, אני חייב לציין שהסתקרנתי והגדלתי את התמונה, לי מתברר מהתמונה שגוזל לא בקע מביצה זו ועל פניו נראה
שהביצה "טופלה" ע"י ההורים , יתכן מאוד שלא הייתה פורייה.
צירפתי את התמונה מוגדלת על מנת שתביעו דעתכם, רואים בתמונה שהביצה פתוחה בחלקה אבל לא בצורה שביצה צריכה להיפתח כשבוקע ממנה גוזל, זה נראה כמו חור שההורים פערו בביצה.
בכל מקרה עידו כמו שאמרה אלמוגי, תהיה סבלני ואל תבאס גם אם בפעם הראשונה זה לא יצליח, נסה מצידך לעשות הכל כדי שההורים לא יהיו בלחץ.
סקרן והציפייה לגוזלים ארוכה ומורטת, כך שזה לא רק אצל עידו אלא אצל רוב רובם של המגדלים. מה שכן צריך לדעת להתעלות ולהשתדל להפריע פחות ככל שניתן.
לגבי העיעלמותו של הגוזל, אני חייב לציין שהסתקרנתי והגדלתי את התמונה, לי מתברר מהתמונה שגוזל לא בקע מביצה זו ועל פניו נראה
שהביצה "טופלה" ע"י ההורים , יתכן מאוד שלא הייתה פורייה.
צירפתי את התמונה מוגדלת על מנת שתביעו דעתכם, רואים בתמונה שהביצה פתוחה בחלקה אבל לא בצורה שביצה צריכה להיפתח כשבוקע ממנה גוזל, זה נראה כמו חור שההורים פערו בביצה.
בכל מקרה עידו כמו שאמרה אלמוגי, תהיה סבלני ואל תבאס גם אם בפעם הראשונה זה לא יצליח, נסה מצידך לעשות הכל כדי שההורים לא יהיו בלחץ.
אין בעיה אלי
תודה
עוד משו קטן
שראיתי את הביצים זה נראה כאילו יש נימים בקצוות של הביצים, עם זה ככה זה אומר שהן פוריות?
תודה
עוד משו קטן
שראיתי את הביצים זה נראה כאילו יש נימים בקצוות של הביצים, עם זה ככה זה אומר שהן פוריות?