היום הייתי בחנות חיות קניתי תערובת לג'קו שלי...והמוכר שאל אותי עם אני רסס את התוכי נגד כינים כאלה מיוחדות שיכולת להיכנס לתוכי ולהרוג אותי...יש דבר כזה? ועם כן לקנות את הריסוס הזה?
הוא אמר שהתוכי ישן הם נכנסות לגוף שלו...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריסוס התוכי
מנהל: מפקחים
Re: ריסוס התוכי
נותנים תרופה לתוכי ומרססים בתרסיס אך ורק עם וטרינר המליץ על זה אחרי שהוא בדק את התוכי!
לפי דעתי הוא סתם הלחיץ אותך אך ורק בשביל למכור !
לפי דעתי הוא סתם הלחיץ אותך אך ורק בשביל למכור !
כנראה שהמוכר ראה סרט של היצ'קוק לפני שפתח את החנות חיות או שסתם העבודה לא משהוא והחומר שקנה שוכב על המדף והופך לפג תוקף.ישנו טיפול מונע לטופילים שוטרינרים ממליצים לבצע כטיפול תקופתי, אני לא רואה בכך טעם אם התוכי לא נגוע הטפילים או לפחות שיש חשש או ספק בנוגע לטפילים, ישנם סוגי טפילים שונים ואם יש חשש כלשהוא ההמלצה היא ללכת לבדיקה אצל וטרינר ולא אצל בעל חנות שמנסה למכור מכל הבא ליד.
אוקי תודה רבה לכולם ושבת שלום 
בפעם הראשונה שקניתי תוכי מחנות חיות (זוג תוכונים) המוכר גם ניסה לדחוף לנו כל מיני דברים כמו התרסיס הזה. פעם לא ידעתי שזה לא כ"כ חשוב..
בכל מקרה כנראה שוהא רצה למכור לך את החומר...
בכל מקרה כנראה שוהא רצה למכור לך את החומר...
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "