ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עידכוניםםםםם - חם מהתנור
מנהל: מפקחים
Re: עידכוניםםםםם - חם מהתנור
תזרוק את הביצים ותמתין לסבב הבא, אין מה לעשות.
לגבי ההטלה על הריצפה, האם הזוג לבד או בכלוב עם עוד קוקטיילים?
לגבי ההטלה על הריצפה, האם הזוג לבד או בכלוב עם עוד קוקטיילים?
הם מתעניינים בתא ההטלה? אם לא אתה יכול להעביר אותה לזוג שממנו אתה מוציא את הביצים, קורים מקרים
שהנקבה תטיל ביצה פוריה בריצפה, כדאי לנסות כי אין מה להפסיד, תעשה סימן על הביצה עם עיפרון או עט בזהירות
ותשים את הביצה עם עוד שתי ביצים שאינם פוריות, נחכה מספר ימים ותבדוק האם יש שינויים.
במקביל תבדוק מה קורה עם הזוג הזה, מדוע הם לא נכנסים לתא .. האם יש להם הפרעות וכו'.
שהנקבה תטיל ביצה פוריה בריצפה, כדאי לנסות כי אין מה להפסיד, תעשה סימן על הביצה עם עיפרון או עט בזהירות
ותשים את הביצה עם עוד שתי ביצים שאינם פוריות, נחכה מספר ימים ותבדוק האם יש שינויים.
במקביל תבדוק מה קורה עם הזוג הזה, מדוע הם לא נכנסים לתא .. האם יש להם הפרעות וכו'.
אוקי יאלי
הלוטינו יחסית מתעננינים בתא והנקבה בעיקר מסתכלת בפנים ובוחנת אותו
לפי מה שהבנתי אז לקחת את הביצה מהרצפה ולשים אותה בתא של האופרים עם שלוש הביצים הלא פוריות של האפורים נכון??
הלוטינו יחסית מתעננינים בתא והנקבה בעיקר מסתכלת בפנים ובוחנת אותו
לפי מה שהבנתי אז לקחת את הביצה מהרצפה ולשים אותה בתא של האופרים עם שלוש הביצים הלא פוריות של האפורים נכון??
תסמן אותה בנקודה קטנה, שים אותה ונבדוק בעוד חמישה ימים, אני לא רואה שיש מה להפסיד..בוא ננסה.
בינתיים נמתין לראות גם מה מתפתח עם ההטלות הבאות, הייתי אומר לך לקחת ביצה לא פורייה אחת מהזוג הקודם לסמן אותה גם
ולהכניס לתא הטלה של הלוטינו, אולי זה יתן להם כיוון להטלת הביצים בתא.
הבנת את כוונתי?
בינתיים נמתין לראות גם מה מתפתח עם ההטלות הבאות, הייתי אומר לך לקחת ביצה לא פורייה אחת מהזוג הקודם לסמן אותה גם
ולהכניס לתא הטלה של הלוטינו, אולי זה יתן להם כיוון להטלת הביצים בתא.
הבנת את כוונתי?
כן
פשוט לעשות החלפה בין ביצה שאולי פוריה לאחת לא פוריה
תודה אלי
אני יעשה את זה עכשיו ונקווה לטוב
תודה ואני יעדכן
עידו
פשוט לעשות החלפה בין ביצה שאולי פוריה לאחת לא פוריה
תודה אלי
אני יעשה את זה עכשיו ונקווה לטוב
תודה ואני יעדכן
עידו
היי אלי
הביצה שהייתה על הרצפה הייתה שבורה אז זרקתי אותה, החלפתי גם אוכל באותה הזדמנות וגיליתי עוד ביצה בכלי אוכל
סימנתי אותה ושמתי בתא של האפורים, לקחתי ביצה של האפורים וסימנתי אותה ושמתי בתא של הלוטינו
אני יחכה 5 ימים ויעדכן
תודה שוב על העזרה
עידו
הביצה שהייתה על הרצפה הייתה שבורה אז זרקתי אותה, החלפתי גם אוכל באותה הזדמנות וגיליתי עוד ביצה בכלי אוכל
סימנתי אותה ושמתי בתא של האפורים, לקחתי ביצה של האפורים וסימנתי אותה ושמתי בתא של הלוטינו
אני יחכה 5 ימים ויעדכן
תודה שוב על העזרה
עידו
טוב, נראה מה יתפתח.
היי אלי
אז עברו שבועיים ואין כלום :S הביצים נזקו מזמן
הלוטינו הזדווגו אבל השוב הביצים על הרצפה :S
האפורים גם הזדווגו אבל עדיין אין כלום
מה לעשות עם ההטלות על הרצפה? , יש איזה דרך "ללמד" אותם להטיל בתא הטלה?
תודה מראש
עידו
אז עברו שבועיים ואין כלום :S הביצים נזקו מזמן
הלוטינו הזדווגו אבל השוב הביצים על הרצפה :S
האפורים גם הזדווגו אבל עדיין אין כלום
מה לעשות עם ההטלות על הרצפה? , יש איזה דרך "ללמד" אותם להטיל בתא הטלה?
תודה מראש
עידו
האם בדקת את הביצה שהחלפת בדיקת פוריות?
אם הביצה אינה פורייה כמובן תזרוק אין טעם שימשיכו לדגור.
לגבי הנקבה שמטילה בריצפה, האם מחובר לה בן זוג? אני מבין שכולם ביחד בווליר ולא מופרדים כזוגות, יתכן שהיא הורחקה
מתאי ההטלה ע"י תוכים אחרים ופשוט לא לוקחת סיכון ונכנסת.
לדעתי לזוגות "בעייתיים" כדאי לספק כלוב נפרד עם תא הטלה משלהם ולראות כיצד הם מתנהגים.
מאחר והעיסוק הוא בריבוי התוכים הדגש צריך להינתן על התנאים שיובילו בסופו של דבר את הזוג לריבוי מוצלח. לעיתים אין ברירה
אלא לבצע שינויים כאלא ואחרים.
אם הביצה אינה פורייה כמובן תזרוק אין טעם שימשיכו לדגור.
לגבי הנקבה שמטילה בריצפה, האם מחובר לה בן זוג? אני מבין שכולם ביחד בווליר ולא מופרדים כזוגות, יתכן שהיא הורחקה
מתאי ההטלה ע"י תוכים אחרים ופשוט לא לוקחת סיכון ונכנסת.
לדעתי לזוגות "בעייתיים" כדאי לספק כלוב נפרד עם תא הטלה משלהם ולראות כיצד הם מתנהגים.
מאחר והעיסוק הוא בריבוי התוכים הדגש צריך להינתן על התנאים שיובילו בסופו של דבר את הזוג לריבוי מוצלח. לעיתים אין ברירה
אלא לבצע שינויים כאלא ואחרים.