ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה אוכלים לתוכונים
מנהל: מפקחים
עזרה אוכלים לתוכונים
אני שמעתי שאפשר לתת לתוכונים גזר חסה מלפפון, אפשר להביא להם את זה גם בלילה? ומה עוד איזה פרות וירקות? ואיך להביא להם?(חוץ מדוחן)
Re: עזרה אוכלים לתוכונים
לא טוב לתת בלילה מכיוון שיש חושך והתוכונים ישנים גם הם והם לא אוכלים בשעות הלילה,שחשוך. לכן הכי טוב זה לתת בבוקר ובצהריים כעבור כמה שעות להוציא את הירקות שנישארו.ירקות שאפשר לתת הם ירקות היותר רכים או לגרד אני לדוגמא מגרד לתוכונים שלי תפוח מידי פעם אפרסק אגס לתוכונים אני מגרד הכל אבל בעיקר תפוח
אפשר לתת בלילה במידה ואין לך זמן , הלילות קרים ואין קילקול .
אין צורך לגרד , אני תולה את הירקות והפירות { חתי גזר לאורך פרוסות תפוח שומר סלק אדום ..... } והתוכונים מסתדרים הם מפרקים הכל
דורון
אין צורך לגרד , אני תולה את הירקות והפירות { חתי גזר לאורך פרוסות תפוח שומר סלק אדום ..... } והתוכונים מסתדרים הם מפרקים הכל
דורון
אם עכשיו אני שם להם גזר מתי אני צריך להוציא אותו מהכלוב?
כמה תוכונים יש לך ?
אפשר לתת את כול הפירות והירקות חוץ מי אבוקדו. לא לשים הרבה בכדי שלא ירקב שים מנות קטנות ותגדיל לפי הצורך אים זה לא נאכל תוך יומים אז תפחית את הכמות
[quote="532";p="71621"]כמה תוכונים יש לך ?[/quote]
יש לי 2 תוכונים, ואני יכול להביא גם פלפל?
יש לי 2 תוכונים, ואני יכול להביא גם פלפל?
כן . רצו יוכלו לא ירצו לא יוכלו
חחחח תודה
אבל אני חושב שיומיים זהה רבה ואם יש לך רק זוג תשים בכמויות ממש קטנות אחי