ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מיקה בשיעור ריקוד
מנהל: מפקחים
מיקה בשיעור ריקוד
מצא חן בעיני הקטע שאיתן העלה עם התוכי שרוקד "לרקוד לרקוד" , אפשר לראות בסירטון בדקה 3:00
Re: חדש בפורום!! הוסיפו סרטונים בקליק קטן -ההסבר בפנים
אתמול לאחר מספר הדגמות למיקה היא כבר התחילה לומר לרקוד והיום כבר היא נכנסת לזה בקצב, צילמתי לכם קטע קטן
שמראה כמה מהר התוכים שלנו מסוגלים ללמוד דברים חדשים...
Re: חדש בפורום!! הוסיפו סרטונים בקליק קטן -ההסבר בפנים
אתמול לאחר מספר הדגמות למיקה היא כבר התחילה לומר לרקוד והיום כבר היא נכנסת לזה בקצב, צילמתי לכם קטע קטן
שמראה כמה מהר התוכים שלנו מסוגלים ללמוד דברים חדשים...
Re: מיקה בשיעור ריקוד
אחלה מיקה, מיקל ג'קסון פרייאר לידה

חחחחח איזו מתוקה!! פשוט לא יאומן שמאתמול להיום היא כבר קלטה. מדהים!!
כל הכבוד
כל הכבוד

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
איזה חכמהההה 
מקסימה כל הכבוד
מקסימה כל הכבוד
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: מיקה בשיעור ריקוד
חח איזה חמודה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
- מתניה שניידר
- בקיעה

פשוט מקסימה... אלי יש לי בקשה אם אתה יכול להעלות סרטונים של תהליך הלמידה/אילוף, אני בטוחה שזה יעזור לי ולעוד כמה... שיהיה לנו משהו כחול לבן!!!
אביגיל אנחנו בוודאי נעשה את זה בעתיד וכבר דיברנו על זה, הבעייה היחידה היא שעוזי שאמון על הצד הטכני בכל העניין יצליח להתפנות קצת.
בינתיים זה בגדר תכנון.
תודה לכולם ממיקה במיוחד
בינתיים זה בגדר תכנון.
תודה לכולם ממיקה במיוחד

ב"סד
אני יכול להגיד לך בלי שום קשר למה שאלי יעלה לכאן
שהאימון היחידי הוא אמון בינך לבין התוכי חייבת להיות כימיה צריך שהתוכי ירגיש ביטחון עם המורה שלו
אחרי כן צריך לדבר עם התוכי המון לדוגמא שאני לימדתי את ניקי לרקוד אני ממש רקדתי עם הראש ועשיתי רעש של קליקים
היא קלטה את זה מהר בנוסף כל פעם שעשיתי את התנועה הזו אמרתי לירקוד לרקוד וממש אחרי כמה פעמים היא התחילה להגיד לרקוד
לרקוד
עכשיו המון תלוי בתוכי יש אנשים שאומרים מומלץ להשאיר טלויזיה או רדיו עדיף ערוץ הופ מכיוון ששם יש המון מילים עם רגש
שימי לב שתדברי אל התוכי ברגש את תצליחי למצוא תשומת לב פשוט תחשבי שהתוכי הוא ילד קטן תתנהגי אליו ככזה
ותראי תוצאות האימון צריך להתבצע כמה דקות מספר פעמים ביום מכיוון שהתוכי צריך מנוחה לעכך את המידע את מייד תראי איך
התוכי מנסה להקשיב כולו למה שאת עושה ולאט לאט תראי תוצאות חשוב שתביני לא כל התוכים הם בעלי קליטה מהירה ישנם תוכים
שלוקח להם יותר זמן ליקלוט ויש כאלו שפחות זמן ממש כמו אצל ילדים
אני בטוח שתצליחי בהצלחה
אני יכול להגיד לך בלי שום קשר למה שאלי יעלה לכאן
שהאימון היחידי הוא אמון בינך לבין התוכי חייבת להיות כימיה צריך שהתוכי ירגיש ביטחון עם המורה שלו
אחרי כן צריך לדבר עם התוכי המון לדוגמא שאני לימדתי את ניקי לרקוד אני ממש רקדתי עם הראש ועשיתי רעש של קליקים
היא קלטה את זה מהר בנוסף כל פעם שעשיתי את התנועה הזו אמרתי לירקוד לרקוד וממש אחרי כמה פעמים היא התחילה להגיד לרקוד
לרקוד
עכשיו המון תלוי בתוכי יש אנשים שאומרים מומלץ להשאיר טלויזיה או רדיו עדיף ערוץ הופ מכיוון ששם יש המון מילים עם רגש
שימי לב שתדברי אל התוכי ברגש את תצליחי למצוא תשומת לב פשוט תחשבי שהתוכי הוא ילד קטן תתנהגי אליו ככזה
ותראי תוצאות האימון צריך להתבצע כמה דקות מספר פעמים ביום מכיוון שהתוכי צריך מנוחה לעכך את המידע את מייד תראי איך
התוכי מנסה להקשיב כולו למה שאת עושה ולאט לאט תראי תוצאות חשוב שתביני לא כל התוכים הם בעלי קליטה מהירה ישנם תוכים
שלוקח להם יותר זמן ליקלוט ויש כאלו שפחות זמן ממש כמו אצל ילדים
אני בטוח שתצליחי בהצלחה