ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בנוגע לטמפרטורה לפינקים
מנהל: מפקחים
שאלה בנוגע לטמפרטורה לפינקים
שלום נהיה קריר ויש גשמים אני פוחדת שלפינקים שלי יהיה קר החלון פתוח אבל התריסים סגורים ולי חם מאוד מה לעשות נב הפינקים שלי חוגגים שנה שהם אצלי 

נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 30 אוקטובר 2009 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת-כותרת אינפורמטיבית חובה ,תודה
סיבה: כותרת-כותרת אינפורמטיבית חובה ,תודה
Reשאלה בנוגע לטמפרטורה לפינקים
היי שרי,
הטמפרטורה לפינקים היא אותה טמפרטורה בה לנו נעים לשהות,צריך רק להקפיד שלא יהיו שינוי טמפרטורה חדים מדי ,
בין 10 - 35 מעלות אין בעייה לפינקים לחיות והם יחושו בנוח רק שהטמפרטורה צריכה להשתנות הדרגתית ולא בבת אחת.
חשוב ביותר שהפינקים לא יהיו ממוקמים מול חלון שיש דרכו זרימת רוח ישירה או מול משבי רוח ממקורות אחרים,יתכנו מקרים
של הפסקת ריבוי בטמפרטורות נמוכות מידי או גבוהות מידי.
הטמפרטורה לפינקים היא אותה טמפרטורה בה לנו נעים לשהות,צריך רק להקפיד שלא יהיו שינוי טמפרטורה חדים מדי ,
בין 10 - 35 מעלות אין בעייה לפינקים לחיות והם יחושו בנוח רק שהטמפרטורה צריכה להשתנות הדרגתית ולא בבת אחת.
חשוב ביותר שהפינקים לא יהיו ממוקמים מול חלון שיש דרכו זרימת רוח ישירה או מול משבי רוח ממקורות אחרים,יתכנו מקרים
של הפסקת ריבוי בטמפרטורות נמוכות מידי או גבוהות מידי.
Re: שאלה
לפינקים ( זברה ) אין בעיה להסתדר עים מזג-אוויר חורפי (הם עמידים מאוד לעומת ציפורי-שיר רבות )
אבל בתנאי שלא תהיה עליהם רוח פרצים ישירה ,
וכשיש קור עז שזה מתקרב ל-0 אולי ויתכן שהם יצטרכו חימום אבל אישית לא היתי שם חימום ,

אבל בתנאי שלא תהיה עליהם רוח פרצים ישירה ,
וכשיש קור עז שזה מתקרב ל-0 אולי ויתכן שהם יצטרכו חימום אבל אישית לא היתי שם חימום ,

Re: שאלה בנוגע לטמפרטורה לפינקים
הם לא ממש ליד החלון אני משאירה חלון פתוח אבל תריסים די סגורים זה בסדר?
ואם פתאום יהיה רוח מה אני יעשה אני לא יכולה לשלוט בזה
תיראי זה שיורד כל היום גשם זה לא אומר שהתחיל הקור והחורף הקשה ,
לכן זה בסדר אבל תנסי לחוש שאין רוח שפורצת פנימה ומסכנת הפינקים,

לכן זה בסדר אבל תנסי לחוש שאין רוח שפורצת פנימה ומסכנת הפינקים,

תודה רבה שבת שלום

אצלי לדוגמה בשנים קודמות מדדתי טמ"פ ובבדיקה מדי החום (3 במספר)הראו לי 7 מעלות
ואף ציפור לא מתה או ניפגעה הכל תלוי בתזונה והימנעות מרוחות פרצים
מה עוד שבשנים קודמות חיממתי בעזרת מפזר חום או תנור חימום או רדיאטור ולא הגעתי לרבייה
חימום לא עוזר אלה אם מדובר בגולדנים או ציפורים טרופיות אחרות
ואף ציפור לא מתה או ניפגעה הכל תלוי בתזונה והימנעות מרוחות פרצים
מה עוד שבשנים קודמות חיממתי בעזרת מפזר חום או תנור חימום או רדיאטור ולא הגעתי לרבייה
חימום לא עוזר אלה אם מדובר בגולדנים או ציפורים טרופיות אחרות

השמים אינם הגבול