מהניסיון האישי שלי עם בעלי חיים (וגם ממה שהבנתי מאלי) - דווקא לקחת אותו לווטרינר יכול לעשות לא מעט נזקים. ועלול לחשוף אותו להדבקות במחלות שונות.
כל עוד אין צורך - למה להסתכן?
לגבי הג'אקו עצמו - עקבתי אחרי הצילומים של אלי ולאה - יש להם ממש יומן מצולם של שלישיית גוזלים מטריפים. הרמתי טלפון לאלי שאמר שהוא עדיין לא מוציא אותם אבל אם אני ממש מתעקש אני יכול לבוא לראות. באתי, ראיתי, נדלקתי (לא רציתי להחזיר אותו לכלוב, האמת).
אני מבטיח לשבת בצורה קצת יותר מפורטת אחרי שהוא יהיה אצלי בבית ולכתוב מין יומן מסע משותף.
עכשיו אני מריץ בין החברים תחרות מציאת שמות. הבטחתי למנצח/ת סיבוב בירה ב"נורמה ג'יין" ביפו. אז המוטיבציה גבוהה.
שמות שנפסלו: פפריקה (כי זה הולך טוב עם עוף?!) וצ'יפס (מאותה סיבה), סיזאר (אני חשבתי יוליוס סיזאר, אבל אז אמרו לי שזה שם של ערס פורטוריקני).
שמות שעלו ונמצאים בסימן שאלה - דארווין (שם של קוף, לא?) מארווין (ישר מהמדריך), פפר, מונטי (פייתון) ואפילו ג'אקו.
שמות שאהבתי: ז'אק קוסטו (פרפאזה על ג'אקו - אבל ז'אק קוסטו היה גם ממציא הצלילה המודרנית). נפטון (אני חושב שאתם מתחילים לראות מגמה? אני צולל הרבה שנים וחולה על הים) והחביב עליי ביותר - דייבי ג'ונס.
אשמח להצעות אחרות. אני מחפש שם בעל משמעות.

בית גידול מושקע