ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גוונים וצבעים של ג'אקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
פאקוג'אקו
בקיעה
בקיעה

גוונים וצבעים של ג'אקו

שליחה על ידי פאקוג'אקו »

מקריאה בכל מיני מקורות מידע התברר לי כי ג'אקואים בצבעים / גוונים שונים נמכרים על ידי מגדלים במחירים שונים.
האם זה נכון? האם ג'אקו כהה יותר יקר יותר מג'אקו בהיר? או להיפך?
כמו כן הבנתי שהיום יצרו כבר מוטציות של ג'אקו בעלי גוון אדמדם על כל הגוף ומחירם מרקיע שחקים.
udi_cn
בקיעה
בקיעה

Re: גוונים וצבעים של ג'אקו

שליחה על ידי udi_cn »

ב"סד

אני לא רואה הבדל במחיר בין גאקו כהה לבהיר זה עניין של טעם לא של מחיר
לגבי מוטציות כן ישנם מגדלים שדורשים יותר כסף על גאקו עם פימנטים אדומים בגוף וזה מיותר
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: גוונים וצבעים של ג'אקו

שליחה על ידי eli_lea »

אני עד היום לא ראיתי שעל ג'אקו כהה או בהיר גובים יותר כסף, לדעתי זה גובל במרמה, אין הבדלים כמעט בצבע ומה עוד שהצבע משתנה לעיתים. לגבי מוטציות של צבע אדום וכו', זה לגיטימי שמגדלים ידרשו יותר על צבע מיוחד ממש כמו שעל קוקטייל לוטינו גובים יותר מאשר על קוקטייל בצבעי הבר, עד היום היו לי לפחות שני תוכים שהצבע האדום ניכר עליהם והם נמכרו למשפחות מקסימות שזה עבורי שווה הכל.
מכרתי אותם באותו מחיר ולא דרשתי עבורם שקל נוסף.
תמונות של אחד מהם:

Re: מה אני מגדל/גידלתי

פאקו פאקיטו שלנו

לתמונות של אחיו אני עדיין מחכה....רמז דק אלון תמונה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”