ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוילה החדשה של בבר
מנהל: מפקחים
הוילה החדשה של בבר
אתמול קיבלתי את הכלוב החדש של בבר, אחרי שהסיני עבר פירוקים קשים (שאני מאמינה יכולים גם לסכן אותו בשלב מאוחר יותר).
בבר מבסוט עם כל המרחב שיש לו עכשיו, והבין שהוא לא יכול להתעסק עם הברזל החזק של הכלוב החדש שלו.
בבר מבסוט עם כל המרחב שיש לו עכשיו, והבין שהוא לא יכול להתעסק עם הברזל החזק של הכלוב החדש שלו.
- קבצים מצורפים
-
- IMG_0169.JPG (4.81 KiB) נצפה 3976 פעמים
Re: הוילה החדשה של בבר
בבר תתחדש וגם גם את אביגיל
אחלה כלוב רק תהנו ממנו
קובי אם תרצה לשים צעצועים תוכל לקשור חבל מפינה לפינה ועליו לקשור את הצעצוע
בהצלחה לשניכם
אחלה כלוב רק תהנו ממנו
קובי אם תרצה לשים צעצועים תוכל לקשור חבל מפינה לפינה ועליו לקשור את הצעצוע
בהצלחה לשניכם
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
אביגיל תתחדשי זה עושה רושם של כלוב פצצה לגמרי - אני רואה שגם שלך בצבע שחור
שחור זה יפה.
ממה שהתרשמתי - הכלים לאוכל במין מדפים נשלפים שאי אפשר להוציא מבפנים. התיכנון מושקע ומאד אהבתי את הסגירה (למרות שנראה לי שג'אקו עם אמביציה וסבלנות יפרוץ גם את זה... איך אלי אמר? רק מנעול מספרים - ולא לגלות לו את הקוד) .
לגבי לקשור חבל - נשמע כמו רעיון נחמד אבל כשהתוכי מטפס על החבל ומכביד עליו - כל הצעצועים שיהיו תלויים על החבל יתרכזו בנקודה אחת במרכז ויהיה מזה מין פלונטר.
חשבתי - גג הכלוב הוא בעצם לוח שלם. ומעליו יש רשת של המגרש משחקים שלמעלה. הלוח מיועד לניירות עיתונים (כמו המגירה הנשלפת בחלק התחתון). אפשר לוותר על הניירות עיתונים שם - וגם על הלוח בעצם - אם הוא יעשה את הצרכים שלו מלמעלה הם במילא יפלו למטה לניירות העיתון לא?
ממה שהתרשמתי - הכלים לאוכל במין מדפים נשלפים שאי אפשר להוציא מבפנים. התיכנון מושקע ומאד אהבתי את הסגירה (למרות שנראה לי שג'אקו עם אמביציה וסבלנות יפרוץ גם את זה... איך אלי אמר? רק מנעול מספרים - ולא לגלות לו את הקוד) .
לגבי לקשור חבל - נשמע כמו רעיון נחמד אבל כשהתוכי מטפס על החבל ומכביד עליו - כל הצעצועים שיהיו תלויים על החבל יתרכזו בנקודה אחת במרכז ויהיה מזה מין פלונטר.
חשבתי - גג הכלוב הוא בעצם לוח שלם. ומעליו יש רשת של המגרש משחקים שלמעלה. הלוח מיועד לניירות עיתונים (כמו המגירה הנשלפת בחלק התחתון). אפשר לוותר על הניירות עיתונים שם - וגם על הלוח בעצם - אם הוא יעשה את הצרכים שלו מלמעלה הם במילא יפלו למטה לניירות העיתון לא?
רוקד עם זאבים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="3343";p="72696"]
חשבתי - גג הכלוב הוא בעצם לוח שלם. ומעליו יש רשת של המגרש משחקים שלמעלה. הלוח מיועד לניירות עיתונים (כמו המגירה הנשלפת בחלק התחתון). אפשר לוותר על הניירות עיתונים שם - וגם על הלוח בעצם - אם הוא יעשה את הצרכים שלו מלמעלה הם במילא יפלו למטה לניירות העיתון לא?[/quote]
הרוב פועל כך. אין בעיה לעשות זאת.
חשבתי - גג הכלוב הוא בעצם לוח שלם. ומעליו יש רשת של המגרש משחקים שלמעלה. הלוח מיועד לניירות עיתונים (כמו המגירה הנשלפת בחלק התחתון). אפשר לוותר על הניירות עיתונים שם - וגם על הלוח בעצם - אם הוא יעשה את הצרכים שלו מלמעלה הם במילא יפלו למטה לניירות העיתון לא?[/quote]
הרוב פועל כך. אין בעיה לעשות זאת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ווייי איז כלוב כמו של קובי חחח קניתן ביחד
תתחדשו 
תתחדשו 

אחלה כלוב מאוד גדול