ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הוילה החדשה של בבר

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
itay_l
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: הוילה החדשה של בבר

שליחה על ידי itay_l »

תתחדשי,
אחלה של כלוב.
רק חבל שהתמונה קטנה ולא כל כך ברורה
סמל אישי של משתמש
אביגיל3
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אביגיל3 »

תודה תודה
קובי, אם יש לנו את אותו הכלוב (892), אז יש מגירה נשלפת גם בחלק העליון, כך שאפשר לשלוף ולנקות. בינתיים לא שמתי שם עיתון, אני מנקה אחריו עם מגבונים לחים (כמו תינוק). לגבי הסגירה של הדלת, יש שני מנעולים, נעילה טובה ראשית ועוד וו קטן למעלה. התיקרה של הכלוב שלו (מתחת למגירה העליונה) היא רשת כך שאין בעיה לתלות צעצועים. האמת היא שעשיתי סקר שוק לפני שקניתי, והחלטתי לא להתפשר וקניתי כלוב ספרדי של חברת "וולטגרה". אני מאוד מרוצה, ונראה שגם בבר מרוצה...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אביגיל ב 892 יש כונסים לאיסוף ליכלוך אני רואה שלא הרכבת אותם או שלא קיבלת?
סמל אישי של משתמש
קובי חי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: קובי חי
איש קשר:

שליחה על ידי קובי חי »

[quote="3099";p="72718"]תודה תודה
קובי, אם יש לנו את אותו הכלוב (892), אז יש מגירה נשלפת גם בחלק העליון, כך שאפשר לשלוף ולנקות. בינתיים לא שמתי שם עיתון, אני מנקה אחריו עם מגבונים לחים (כמו תינוק). לגבי הסגירה של הדלת, יש שני מנעולים, נעילה טובה ראשית ועוד וו קטן למעלה. התיקרה של הכלוב שלו (מתחת למגירה העליונה) היא רשת כך שאין בעיה לתלות צעצועים. האמת היא שעשיתי סקר שוק לפני שקניתי, והחלטתי לא להתפשר וקניתי כלוב ספרדי של חברת "וולטגרה". אני מאוד מרוצה, ונראה שגם בבר מרוצה...[/quote]

אביגיל מה שלומך ?

אכן יש לנו בדיוק את אותו הכלוב - וולטרגה דגם 892.
כשאני הרכבתי אותו - בחלק העליון (מגרש המשחקים) שמתי קודם את המגירה ומעליה את הרשת - כדי שהתוכי לא יגיע לעיתונים ולהפרשות שלו... כלומר - בשביל זה בעצם יש שם גם מגש וגם רשת לא? במקרה הזה בעצם המגש נמצא מתחת לרשת ואי אפשר בפועל לקשור צעצועים לרשת עצמה. ממה שהבנתי שאת עשית - זה בעצם למקם אותם הפוך - את הרשת למטה (כתקרת הכלוב) ומעליה את המגש. במקרה הזה כשהתוכי עושה את הצרכים שלו הוא בעצם הולך עליהם וכמו שאלי אמר - הוא גם יכול לקרוע את העיתונים ולעשות בלגאן.

אלי - אכן יש כונסים לאיסוף הקליפות והלכלוך מסביב. אני לא יודע מה אביגיל עשתה איתם - אני החלטתי שלא להרכיב כי הם מגדילים את השטח שתופס הכלוב וגם ככה הוא גדול....
רוקד עם זאבים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אביגיל הרכיבה את המגירה נכון, קודם הרשת ומעליה המגירה, לכן אמרתי שישנם כאלה שמוותרים על המגירה מאחר והתוכי נכנס אליה ועושה בלגן.
סמל אישי של משתמש
אביגיל3
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אביגיל3 »

הי קובי
אני לא הרכבתי את ה"חצאית" :) גם מבחינת יופי וגם כי בנתיים אני לא רואה צורך. נראה בהמשך...
בחלק העליון של הכלוב התוכי נמצא בעיקר על המקל או על הגשר, ויש לי חול צדפים שאני יכולה לשים ברצפה של החלק העליון, במקום עיתונים שבבר קורע לגזרים.
השאלה היא האם זה קריטי לשים לו את הרשת בחלק העליון? אני דוקא רואה את זה כיתרון שאפשר לתלות לו צעצועים בתיקרת הכלוב.
סמל אישי של משתמש
קובי חי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: קובי חי
איש קשר:

שליחה על ידי קובי חי »

טוב לדעת !
תודה רבה
רוקד עם זאבים
סמל אישי של משתמש