ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אלי ולאה - אני לא יכול לחכות :-)
מנהל: מפקחים
Re: אלי ולאה - אני לא יכול לחכות :-)
הנה סיבה טובה להרים טלפון ליבואן ולבקש ממנו שידאג לתרגם הוראות למשהו קצת יותר ברור ומובן
יש לו מוצר חזק - אחלה כלוב שבעולם - ולדעתי זה בזבוז משווע שאנשים נתקעים עם הכלובים האלה.
אני אדבר איתו אי"ה ביום ראשון.
יש לו מוצר חזק - אחלה כלוב שבעולם - ולדעתי זה בזבוז משווע שאנשים נתקעים עם הכלובים האלה.
אני אדבר איתו אי"ה ביום ראשון.
רוקד עם זאבים
סתם תמונה לעשות לכולם בוקר טוב...
נפטון בודק את ה"שכונה" החדשה

נפטון בודק את ה"שכונה" החדשה
רוקד עם זאבים
חחח בוקר מצויין עשית לנו! איזה מתוק! רק שלא תחזור הביתה יום אחד ותראה אותו שוחה שם עם הדגים 

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
כמה דברים:
1) תתחדש.. פשוט יפיוף! דווקא אותו לא יצא לי להכיר אישית, בדרך כלל אני לא מוותר על העונג להכיר כל גוזל וגוזל.
2) כפי שציינתי הרוב מוותרים על המגרה העליונה כך שכאשר הוא למעלה הלשלשת נופלת מטה.
3) כשהוא עושה את הצרכים בכלוב, נצל זאת מעתה לומר לו מילה כזו או אחרת שיקשר.. כך שבעתיד תוכל לפני שאתה
מוציא אותו לומר את אותה מילה והוא יעשה צרכים לפני שהוא יוצא.
4) אני מבין את ההתלהבות אבל אני מציע מעתה לא לתת יחס מוגזם ולהרגיל אותו ליחס מוגדר. (למרות שברור הצורך
בתחילה לתת יותר)
בנוסף,
יש לך אפשרות להעלות תמונות לגלריה אישית - "נצל" זאת ותעלה תמונות לפי נושאים.
כמו כן אתה יכול ליצור בלוג ולספר לכולנו על המתרחש.
1) תתחדש.. פשוט יפיוף! דווקא אותו לא יצא לי להכיר אישית, בדרך כלל אני לא מוותר על העונג להכיר כל גוזל וגוזל.
2) כפי שציינתי הרוב מוותרים על המגרה העליונה כך שכאשר הוא למעלה הלשלשת נופלת מטה.
3) כשהוא עושה את הצרכים בכלוב, נצל זאת מעתה לומר לו מילה כזו או אחרת שיקשר.. כך שבעתיד תוכל לפני שאתה
מוציא אותו לומר את אותה מילה והוא יעשה צרכים לפני שהוא יוצא.
4) אני מבין את ההתלהבות אבל אני מציע מעתה לא לתת יחס מוגזם ולהרגיל אותו ליחס מוגדר. (למרות שברור הצורך
בתחילה לתת יותר)
בנוסף,
יש לך אפשרות להעלות תמונות לגלריה אישית - "נצל" זאת ותעלה תמונות לפי נושאים.
כמו כן אתה יכול ליצור בלוג ולספר לכולנו על המתרחש.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי מה שלומך
שבוע טוב - אתה מוזמן לבוא לקפה ולראות את הילדון. היום הוא היה איתי אצל ההורים והתנהג מאד מאד יפה. נימנם על אבא שלי, אכל לאחד האורחים את הכפתורים בחולצה ובאופן כללי הראה שהוא בחור לעניין ולא עושה יותר מדיי חוכמות כשהוא על ידיים של מגדלים אחרים.
אני מקווה שאני לא נותן לו יחס מוגזם. מבחינתי אני מנסה למצוא את האיזון בין הסיטואציה שבה הוא לבד (אני בעבודה) לבין הסיטואציה שבה הוא נושך אנשים והופך ל"תוכי של בנאדם אחד בלבד". לדעתי זה הולך לא רע. הוא מוצא לעצמו תעסוקה במשך היום - ואני דואג לספק לו כל מיני דברים מעניינים שיתגמלו אותו:
1. שמתי לו קרטון של נייר טואלט (התקבל ככה ככה)
2. אטבי כביסה מחוברים למין טבעת פלסטיק גדולה (משתגע על זה)
3. נדנדה מענף של עץ הדר (הוא לא מספיק יציב לטפס עליה אבל הוא מנדנד אותה עם המקור ומסתכל עליה שעות!)
4. שמתי לו במקום שקצת קשה לו להגיע אליו (גבוה) חתיכת גזר. והיום שניים שלושה צימוקים. וזה מאתגר אותו להגיע לשם. הוא מתאמן ומתאמץ לטפס ומתוגמל על זה.
נכנסתי למאמר על צעצועים לתוכים וראיתי המון רעיונות. חלק גדול מהם - קלים ליישום ולביצוע (במיוחד מאז שקלטתי שלהורים יש עץ הדר בחצר!).
בנוסף הכנתי רשימת הזמנות מהספק שלי - כולל מקל "סאנדי" לשיוף ציפורניים ומין נדנדה עם כמה קומות - מהסוג שיש למיקה בכלוב.
לגבי המילה לצרכים - קיבלתי. תודה רבה
. אני מדבר איתו המון והוא כבר מתחיל לשרקק ולפלוט מין קולות לא ברורים. אני מעודד אותו והוא מאושר עד השמיים.
בנתיים הוא עדיין נורא מגושם ומסורבל ולוקח לו זמן לעלות לי על כף היד. אני כן רואה שהוא מטפס על הכלוב (מוצא אותו מחובר לסורגים העליונים לפעמים) אבל קשה לו לטפס לי על היד. אני יודע שלג'אקואים לוקח זמן עד שהם מקבלים שיווי משקל - יש לכם הערכה מתי זה קורה?
שבוע טוב - אתה מוזמן לבוא לקפה ולראות את הילדון. היום הוא היה איתי אצל ההורים והתנהג מאד מאד יפה. נימנם על אבא שלי, אכל לאחד האורחים את הכפתורים בחולצה ובאופן כללי הראה שהוא בחור לעניין ולא עושה יותר מדיי חוכמות כשהוא על ידיים של מגדלים אחרים.
אני מקווה שאני לא נותן לו יחס מוגזם. מבחינתי אני מנסה למצוא את האיזון בין הסיטואציה שבה הוא לבד (אני בעבודה) לבין הסיטואציה שבה הוא נושך אנשים והופך ל"תוכי של בנאדם אחד בלבד". לדעתי זה הולך לא רע. הוא מוצא לעצמו תעסוקה במשך היום - ואני דואג לספק לו כל מיני דברים מעניינים שיתגמלו אותו:
1. שמתי לו קרטון של נייר טואלט (התקבל ככה ככה)
2. אטבי כביסה מחוברים למין טבעת פלסטיק גדולה (משתגע על זה)
3. נדנדה מענף של עץ הדר (הוא לא מספיק יציב לטפס עליה אבל הוא מנדנד אותה עם המקור ומסתכל עליה שעות!)
4. שמתי לו במקום שקצת קשה לו להגיע אליו (גבוה) חתיכת גזר. והיום שניים שלושה צימוקים. וזה מאתגר אותו להגיע לשם. הוא מתאמן ומתאמץ לטפס ומתוגמל על זה.
נכנסתי למאמר על צעצועים לתוכים וראיתי המון רעיונות. חלק גדול מהם - קלים ליישום ולביצוע (במיוחד מאז שקלטתי שלהורים יש עץ הדר בחצר!).
בנוסף הכנתי רשימת הזמנות מהספק שלי - כולל מקל "סאנדי" לשיוף ציפורניים ומין נדנדה עם כמה קומות - מהסוג שיש למיקה בכלוב.
לגבי המילה לצרכים - קיבלתי. תודה רבה
בנתיים הוא עדיין נורא מגושם ומסורבל ולוקח לו זמן לעלות לי על כף היד. אני כן רואה שהוא מטפס על הכלוב (מוצא אותו מחובר לסורגים העליונים לפעמים) אבל קשה לו לטפס לי על היד. אני יודע שלג'אקואים לוקח זמן עד שהם מקבלים שיווי משקל - יש לכם הערכה מתי זה קורה?
רוקד עם זאבים
שמח לשמוע שהתוכי מתקבל למשפחה באהבה,לגבי העלייה ליד , זה יגיע ברגע שהתוכי יחוש יותר ביטחון בשיווי המשקל , בינתיים
תקפיד לתת לו תחושת ביטחון כשהוא על היד ולמנוע נידנוד .
תקפיד לתת לו תחושת ביטחון כשהוא על היד ולמנוע נידנוד .
אלי - אני חושב שעם אהבה ועם יחס טוב אפשר לעשות המון!
ויעיד נפטון שהגיע מבית גידול משקיע ואוהב
ויעיד נפטון שהגיע מבית גידול משקיע ואוהב

רוקד עם זאבים
- מתניה שניידר
- בקיעה

מזל טוב!!!
אתה צודק ב10000000000000000000000000000000000000000000%
אתה צודק ב10000000000000000000000000000000000000000000%
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!

נשמע שאתה ממש מפנק אותו, תמשיך ככה להרגיל אותו לכל מני אנשים זה הדבר הכי חשוב.
אם לא תרגיל אותו בגיל הזה זה כבר יהייה מאוחר בהמשך...
לא יודע מה איתכם אני ממש התלהבתי מהמים מלוחים, זה נאנו או ריף?
לי בעבר הייה נאנו עד שלאחר חצי שנה קרס והתחילו נקודות לבנות.
אני מצרף תמונות למקרה שיעניין אותך
הבצלחה
אם לא תרגיל אותו בגיל הזה זה כבר יהייה מאוחר בהמשך...
לא יודע מה איתכם אני ממש התלהבתי מהמים מלוחים, זה נאנו או ריף?
לי בעבר הייה נאנו עד שלאחר חצי שנה קרס והתחילו נקודות לבנות.
אני מצרף תמונות למקרה שיעניין אותך

הבצלחה
אתם יכולים בהחלט לפתוח דיונים על אקווריומים ודגי מים מלוחים בפורום "בעלי חיים כללי" .