ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצעות לתוכים
מנהל: מפקחים
Re: הצעות לתוכים
את ההסבר והעזרה אתה יכול לקבל מהחבר-NIV שגר באזורך ,קבל קישור ,
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f= ... 3&start=10
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f= ... 3&start=10
תפרסם מה אתה מחפש בפורום קנייה מכירה וציין את איזור מגוריך על מנת שהפניות יהיו מהאיזור.
השאלה היא מה המחיר בחנויות בערך לזוג פרא לרבייה רגילים??
בחנות אל תקנה ...
אני מעריך שיקחו לך בחנות 3500+-
אני מעריך שיקחו לך בחנות 3500+-
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
בחנות המחיר יהיה כמה אלפים טובים והתמורה למחיר גרועה על כמה וכמה ממגדל שמחירו נמוך בהרבה, מחיר ממוצע של מגדל לזוג גרין צ'יק הוא כ800 ש"ח . ישנם מוטציות רבות לגרינציק כשהנפוץ בהם הוא הילו סידד, מחירו לא יקר בהרבה (אם לא זהה) מן הרגיל.
בחירה נבונה, בהצלחה
בחירה נבונה, בהצלחה

בן התכוונת לבודד אולי?
[quote="55";p="73202"]בן התכוונת לבודד אולי?[/quote]
לא, ציינתי את המחיר גם במחירון בעלי כנף.
המחיר שצויין מתייחס למחירים שראיתי ועדיין רואה ביד2 , אני אשלח לך לפרטי מספר מודעות .
לא, ציינתי את המחיר גם במחירון בעלי כנף.
המחיר שצויין מתייחס למחירים שראיתי ועדיין רואה ביד2 , אני אשלח לך לפרטי מספר מודעות .
אין צורך לשלוח, לדעתי המחירים נמוכים מידי, 800 ש"ח לזוג יילו סיידד נראה לי נמוך אבל אולי אני לא מעודכן.
בכל אופן כדאי תמיד לשלם מעט יותר ולהיות בטוח באיכות התוכים ושהרכישה נעשית ממקום אמין.
בכל אופן כדאי תמיד לשלם מעט יותר ולהיות בטוח באיכות התוכים ושהרכישה נעשית ממקום אמין.
[quote="55";p="73205"]אין צורך לשלוח, לדעתי המחירים נמוכים מידי, 800 ש"ח לזוג יילו סיידד נראה לי נמוך אבל אולי אני לא מעודכן.
בכל אופן כדאי תמיד לשלם מעט יותר ולהיות בטוח באיכות התוכים ושהרכישה נעשית ממקום אמין.[/quote]
ככל הידוע לי זה המחיר, אחכה לתשובתם של אחרים.

בכל אופן כדאי תמיד לשלם מעט יותר ולהיות בטוח באיכות התוכים ושהרכישה נעשית ממקום אמין.[/quote]
ככל הידוע לי זה המחיר, אחכה לתשובתם של אחרים.