ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכון לבקן בן 10 שנים שאלה דחופה!!!!

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

nyusha77
ביצה
ביצה

תוכון לבקן בן 10 שנים שאלה דחופה!!!!

שליחה על ידי nyusha77 »

[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][TR][TD]
היום בבוקר ראיתי אותו למטה בכלוב מנסה לעוף לעלות למעלה לא מצליח לטפס על הכלוב, לאחר שהוצאתי אותו מכלוב ראיתי שיש לו בעיה ברגלים יותר ברגל שמאל הוא בקושי עומד, כשמנסה לטפס על הכלוב הרגל שמאל כאילו איבדה תחושה, הוא יכול לעוף הוא אוכל אבל לא מצליח לעמוד ולטפס כמו שצריך, מה זה יכול להיות, האם זו זיקנה האם יש מה לעשות איזו מחלה זו, האם סרטן?
אודה על התשובה המהירה[/TD][/TR][/TABLE]
Bugi
גוזל
גוזל

Re: תוכון לבקן בן 10 שנים שאלה דחופה!!!!

שליחה על ידי Bugi »

תשאל בפורום מענה מיקצועי אחי יש שם דר טוב שיוכל לעזור לך..
וסתם שאלה הוא האכלת יד?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה מתאר צליעה חזקה שיכולה לנבוע ממכה חזקה שהתוכי קיבל או שמדובר במחלה, קשה לדעת במה מדובר ללא בדיקה ולכן המלצה היא לפנות לוטרינר כדי שיבדוק את התוכי.

בהצלחה.
nyusha77
ביצה
ביצה

שליחה על ידי nyusha77 »

העניין הוא שזה תוכון, למרות שאני קשורה עליו מאוד והוא איתי כבר 10 שנים, אני לא יכולה להרשות לעצמי היום לקחת אותו לוטרנר שגובה ים כסף, כמו שבעלי אומר בסכום שוטרנר גובה אפשר לקנות 30 תוכונים,אכזרי אבל אמת, לפני כ-5 שנים תוכון שלי חלה ולקחתי אותו לוטרנר השארתי אצלו כ-500 ש"ח,אז כולם צחקו עלי, הוא הבריא ,אני הייתי מאושרת, לאחר שנה תוכון אחר שלי צעיר יותר חלה באותה מחלה, הצלחתי בפורום למצוא רת המחלה, קניתי תרופה וטיפלתי בו לבד והוא בריא גם היום,
העניין הוא שבפורומים מרבים להפנות לוטרנר, ולא לעזור, לא לכולם יש את האמצעים, אבל יש רצון לעזור, היום אני לא במצב לקחת אותו לוטרנר(שוב בגלל שמדובר בסכומים מטורפים שמשאירים אצלו)
אז אני מבקשת את עזרתכם, אני אתאר שוב את המצב
זה קרה ביום אחד, יום לפני הוא היה בסדר ישב על המקל גבוהה, בבוקר שמעתי אותו מנסה להתרומם, ושמתי לב שהוא יושב למטה בכלוב בפיסוק רחב ומנסה ללכת , לצמצם את הפיסוק, זה נראה שכאילו שאין לו שליטה על הרגליים, או כאילו איבוד חלקי של תחושה, לקחתי אותו והעלתי על המקל, הוא אחז במקל, אבל שוב כאילו מאוד לעט ונראה שיש איבוד חלקי של תחושה, כשיושב על המקל יותא נוטה לשבת על רגל ימין ורגל שמאל יותר בצד, כאילו שרגל ימין יותר חזקה, כשיושב על המקל מתנדנד ואם נופל למטה לוקח לו זמן לטפס על הכלוב , שוב בגלל שהרגליים כאילו ואיבדו שליטה, בטיםוס למעלה: לסירוגין מקור ואז רגל אחת ,מקור ורגל שניה ,סגירת אחיזה של הרגל באויר, במקום על הכלוב(כאילו לא מרגיש את האחיזה), יותר מוותר,לכן יושב רוב הזמן למטה, הוא אוכל ,שותה, אפילו עף,
היום בבוקר כשהבאתי מים ,שתה,שמח, אחרי זה ראיתי אותו למטה , עצוב,
אני קראתי שתוכונים מרבים לחלות בסרטן, איפה אני יכולה לקבל מידע על כך, אולי איזה אתר, בבקשה תעזרו לי לעזור לו
המון תודה
nyusha77
ביצה
ביצה

שליחה על ידי nyusha77 »

הוא האכלת יד, אפילו דיבר, שכהיה לבדו בכלוב, הוא הכי מתוק
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

עם כל הכבוד לך והאמיני לי שאיני מזלזל בדברייך על הנושא הכספי עוד לא קם הפורום ,האתר, הוטרינר או הפרופסור שיקבע על פי תיאור
את מצבו של בעל החיים ויתן לך טיפול, נכון שזה חבל כי לא היה צורך ברופאים כמעט ולא ברופאי משפחה אבל מה לעשות שזה המצב.
את רוצה מאוד לעזור לתוכון שליווה אותך במשך 10 שנים ואולי גם בזמן הזה גרם לך למעט אושר ושימחה.אך המחיר עוצר בעדך, נכון
שלעיתים קרובות כשמדובר בתוכון שמחירו 25 ש"ח זה נראה אבסורדי להוציא פי כמה ממחירו אבל מעבר לחישוב של הכדאיות אין מדובר כאן בחפץ דומם אלא בבעל חיים שתלוי בך ובחסדייך, בעל חיים שחש כאב ואני בטוח שמתחנן מבלי להשמיע קול שתעזרי לו.
אני לא מטיף לך מוסר חלילה וההחלטה בידייך אם לגשם עימו לטיפול או לא, אני גם לא יודע איך הגעת לקביעה שהתוכי חולה בסרטן.
אני באופן אישי עם כל הרצון הטוב איני יכול לאבחן את מצבו .

מאחל לך ולתוכי הצלחה.
nyusha77
ביצה
ביצה

שליחה על ידי nyusha77 »

תעזור לי לקבל תגובה מדר שרבית
תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

את יכולה בהחלט לפנות לד"ר שרביט בפורום מענה מקצועי ולנסות לתאר בקצרה את מצבו של התוכי, נסי להתמקד בפרטים המעידים על
בעייה בריאותית כפי שאת רואה אותם.

במקביל את יכולה לפנות לד"ר שרביט טלפונית על פי הפרטים המופיעים מטה, ד"ר שרביט אדם נעים ואני בטוח שהוא
יתן לך אך ורק את הטיפול הנדרש ובעלות סבירה , את יכולה לברר עימו טלפונית טרם ההגעה למירפאה.

לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.

בהצלחה.
nyusha77
ביצה
ביצה

שליחה על ידי nyusha77 »

תודה
nyusha77
ביצה
ביצה

שליחה על ידי nyusha77 »

אני כתבתי בפורום, אבל אני לא רואה את השאלה שלי? איך אני יודעת שהשאלה קיימת?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”