ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התייעצות בנוגע להעברה לכלוב חדש

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
nivniv
ביצה
ביצה

התייעצות בנוגע להעברה לכלוב חדש

שליחה על ידי nivniv »

אנחנו רוצים לקנות לאקלקטוס שלנו כלוב גדול ומרווח יותר.. והבנתי שזה יכול לגרום קצת למצוקה.
האם יש דרך קלה יותר לעשות זאת, או בריאה יותר.
תודה רבה
ניבה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: התייעצות בנוגע להעברה לכלוב חדש

שליחה על ידי eli_lea »

הדרך הקלה והטובה ביותר זה להשאיר את שני הכלובים זה לצד זה על מנת שהתוכי יכיר את הכלוב החדש ללא לחץ.
ניתן בכלי האוכל של הכלוב החדש לשים דווקה את המאכלים האהובים יותר על התוכי ואף להעביר אל הכלוב החדש את הצעצועים המוכרים והחביבים עליו,לאחר תקופה קצרה התוכי כבר ירגיש בנוח בכלוב החדש .

בהצלחה.
nivniv
ביצה
ביצה

שליחה על ידי nivniv »

נשמע טוב..
תודה רבה, אני באמת יעשה את זה ככה עד שיעשה רושם שהוא מרגיש בבית ואז אני אעלים את הראשון
תודה ויום טוב
udi_cn
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי udi_cn »

ב"סד

צריך ליזכור שלא חייב שזה יעזור כי לעיתים גם הימצאות הכלוב החדש ליד הכלוב הישן לא תיגרום הרבה לתוכי כי ישנם תוכים שלמרות הכל שמכניסים אותם לכלוב הם עדיין יהיו תחת לחץ אפילו שחשפנו אותם לכלוב כבר הרבה זמן ליפני לכן נסן מה שאלי אמר ואם אחרי הכל עדיין יהיה מצב שהתוכי יילחץ זה עניין שיעבור עם הזמן
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”