זה קרה ביום אחד, יום לפני הוא היה בסדר ישב על המקל גבוהה, בבוקר שמעתי אותו מנסה להתרומם, ושמתי לב שהוא יושב למטה בכלוב בפיסוק רחב ומנסה ללכת , לצמצם את הפיסוק, זה נראה שכאילו שאין לו שליטה על הרגליים, או כאילו איבוד חלקי של תחושה, לקחתי אותו והעלתי על המקל, הוא אחז במקל, אבל שוב כאילו מאוד לעט ונראה שיש איבוד חלקי של תחושה, כשיושב על המקל יותא נוטה לשבת על רגל ימין ורגל שמאל יותר בצד, כאילו שרגל ימין יותר חזקה, כשיושב על המקל מתנדנד ואם נופל למטה לוקח לו זמן לטפס על הכלוב , שוב בגלל שהרגליים כאילו ואיבדו שליטה, בטיפוס למעלה: לסירוגין מקור ואז רגל אחת ,מקור ורגל שניה ,סגירת אחיזה של הרגל באויר, במקום על הכלוב(כאילו לא מרגיש את האחיזה), יותר מוותר,לכן יושב רוב הזמן למטה, הוא אוכל ,שותה, אפילו עף,
היום בבוקר כשהבאתי מים ,שתה,שמח, אחרי זה ראיתי אותו למטה , עצוב,
עכשיו חזרתי הביתה אני רואה אותו נושם מאוד קשה כל נשימה פותח מקור, זה משהו חדש שהתווסף היום בעצם יומיים אחרי שהתחילו בעיות ברגלים, מה קורה לו? האם זה מזיקנה או מחלת סרטן או עוד משהו, כמה זמן יכול להחזיק מעמד? המצב כאילו מדרדר.
אני קראתי שתוכונים מרבים לחלות בסרטן, איפה אני יכולה לקבל מידע על כך, אולי איזה אתר, בבקשה תעזרו לי לעזור לו
המון תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכון לבקן בן 10 שנים בעיה ברגלים ועוד
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: תוכון לבקן בן 10 שנים בעיה ברגלים ועוד
לאדון שלום,
ראשית, לפי התיאור של התוכי שלך למה אתה מחכה ?,קח אותו לווטרינר של ציפורים לבדיקה וטיפול דחוף!!
הססימנים שהראת לי יכולים להיות סימני חולשה כללית-ספטיקמיה-כתוצאה מזיהום חיידקי/ויראלי בתוכי, פגיעה במע' העצבים, מחסור חמור בויטמין A ן קומפלקס B, והרעלת מתכות:אבץ,עופרת.
סימני נשימה יכולים להיות בעיקר על בסיס חיידקי, כלמידיה,אספרגילוס-פטרייתי ומחסור בויטמין A.
אכן-לתוכונים מבוגרים יש נטייה יותר גדולה לגידולים בגוף מאשר לתוכים אחרים, יתכן מאוד שגידול שיושב על הכליות-לוחץ על העצב הראשי של הגפיים הנקרא איסכיאדיקוס(מקרה נפוץ) הגורם לפגיעה העצבית ברגליים.
בקיצור-אל לתחכה וקח אותו לבדיקה דחופה.
בהצלחה,
ראשית, לפי התיאור של התוכי שלך למה אתה מחכה ?,קח אותו לווטרינר של ציפורים לבדיקה וטיפול דחוף!!
הססימנים שהראת לי יכולים להיות סימני חולשה כללית-ספטיקמיה-כתוצאה מזיהום חיידקי/ויראלי בתוכי, פגיעה במע' העצבים, מחסור חמור בויטמין A ן קומפלקס B, והרעלת מתכות:אבץ,עופרת.
סימני נשימה יכולים להיות בעיקר על בסיס חיידקי, כלמידיה,אספרגילוס-פטרייתי ומחסור בויטמין A.
אכן-לתוכונים מבוגרים יש נטייה יותר גדולה לגידולים בגוף מאשר לתוכים אחרים, יתכן מאוד שגידול שיושב על הכליות-לוחץ על העצב הראשי של הגפיים הנקרא איסכיאדיקוס(מקרה נפוץ) הגורם לפגיעה העצבית ברגליים.
בקיצור-אל לתחכה וקח אותו לבדיקה דחופה.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.