ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
[quote="453";p="73209"]ben אתה מתכוון לזוג גרין-ציק יילו סיידד שרק ניגמלו וגם לא 800 קצת יותר ,
ואים מדובר על זוג בוגר ומוכן לריבוי אתה קונה ב800 ? מי ימכור לך ,
אני רוצה לקנות רק מחנות ושוב איזה זוג תוכים טובים אוכל להשיג בחנות ב-2000 ש"ח?? שלא יהיו רעשניים וטובים ויפים? בלבלתם אותי עם כל אחד ודעתו..... האם סדנגל זו גם בחירה טובה? ומה המחיר של זוג בחנויות? אני גר בבאר שבע.. אם מישהו מכיר שמה את החנויות מי הכי טוב?
סנגל זו בחירה מעולה אחי אתה חייב לקרוא קצת על תוכים כדי לדעת להבדיל ביניהם ולצרכים שלך אתה חייב להבין שאין כזה דבר
בלבלתם אותי ביקשת דעות וכולם עזרו לך אתה תקרא קצת תבין שתדע על התוכים יותר אז תחליט חבל שתיקנה תוכי שתתחרט שקנית לגבי חנות חכה שמישהו מאזור באר שבע יענה כי יש המון חנויות
מחירי החנויות משתנים מאוד מחנות לחנות בדיוק כמו שאצל מגדלים המחיר משתנה ממגדל למגדל, אף אחד לא יכול לתת לך הערכת מחיר
ואת זה תצטרך לברר בעצמך, רצוי שתבדוק היטב ותחליט איזה סוג מתאים לך ולאחר מכן תפנה לחנויות באיזורך.
לא בכל חנות תוכל למצוא את התוכים שאתה רוצה ובדרך כלל בחנויות לא מחזיקים זוגות אלא תוכים מוחתמים, תצטרך לפתוח ספר טלפונים ולהתקשר לברר בחנויות.
[quote="2319";p="73229"][quote="453";p="73214"]זוג מוכן בוגר 1200-1400 ,זוג גוזלים גמולים 1000-900 ,
ראיתי שמוכרים זוג גרין-ציק רגיל ב900 שח ,[/quote]
ראיתי לא מעט זוגות בוגרים ומתרבים (עם הוכחות לכך) שנמכרו ב800,
מעולם לא ראיתי זוג גרין צ'יק שנמכר בסכומים שכאלו ואשמח לשמוע אם יש לך מקור לדבר.[/quote]
החברים רשמו את המחירים שלדעתם עולה זוג, אתה יכול להסתמך על המחירים האלא, המחירים נעים בין 800-1400 ש"ח לזוג
כאשר במחירים של 1200-1400 אתה אמור לקבל זוג מחובר ומושלם שאפילו כבר התרבה בעבר.