ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הצעות לתוכים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

stav14
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי ז

Re: הצעות לתוכים

שליחה על ידי stav14 »

בלילה לכבות את האור כליל?ולשים להם נסורת מיד כשמציבים את התא? האם הם יושנים בתוכו?? האם גרין צ'יק זו בחירה טובה? האם הוא יפה בעיניך?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

התוכים צריכים תאורה בזמנים קבועים שיחקו את זמני היום והלילה, בלילה כמובן שיש לדאוג לכיבוי האורות, כדאי להתקין במקרים כאלא
טיימר שעון שבת ולכוון את השעות הרצויות להדלקה וכיבוי.
בתא אפשר לשים נסורת כבר בהתחלה.

לגבי שאר השאלות , עניתי לך עליהם ואם תחזור אחורה ותקרא את שכתבו החברים תמצא תשובות מלאות.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

יש זוג קוניור שמש עובדים בחנות אצלנו בבאר שבע והם עולים 2000 ש"ח והם עושים חיזור יפה מאוד ולהפתעתי מספר רב של פעמים שעברתי במקום הם היו שקטים,האם יש קוניורי שמש שקטים? והאם הם חכמים וכדאיים?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לפי מה נקבע שהם "עובדים" ? אם יש לך בעיה של רעש אל תקנה קניור שמש , בחנות הם יכולים להיות שקטים אך בסביבה
פחות "עויינת" הם ישמיעו את קולם היטב.

משפחת הקניורים בכלל נחשבת למשפחה של תוכים פעילים ושמחים, אני לא יודע לענות על האלה האם הם חכמים מאחר ואיני יודע
כיצד אתה מדרג תוכים חכמים יותר וחכמים פחות.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

לחנות יש וטרינר צמוד המפקח על בריאות התוכים,האם ניתן לסמוך על כך שהם בריאים?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא מכיר אותן ולא יודע אלו בדיקות מתבצעות, האם תוכים חדשים שמגיעים לחנות מושמים בהסגר עד לקבלת תוצאות הבדיקות, האם מבוצעת בדיקה לתוכים? לא יכול לענות על שאלתך, החוק מחייב חנות חיות להיות תחת פיקוח וטרינרי, אני כבר זכיתי לראות חנויות שאחזקת החיות בהם גובלת בפשע ואם היה שם פיקוח בשלב כלשהוא אז ע"י וטרינר שקיבל שוחד והעלים עין.

תמיד יש יוצאים מן הכלל ויתכן שבחנות שבה אתה מבקר אכן הפיקוח הדוק והבעלים שומרים על רמת היגיינה ותחזוקה ברמה מספקת.
הבעייה העיקרית במקומות כאלא הינה התחלופה , תוכים באים והולכים ולא תמיד ידוע המקור ומה הם נושאים עימם.
benuk
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי benuk »

מנסיון עם ג'וני , אי אפשר לומר שהוא שקט לגמרה . יש תוכים שקטים ממנו . עצלינו הוא מתחיל לשרוק שפותחים את הדלת , שומעים אותו ממש יפה , ניסו לפרוץ אלינו ביום אז הוא התחיל לצרוח שגנבים ברחו . בלילה הוא שומר רעה מאוד כהוא חורף כמו חפ"ש.
לגבי תעודת בריאות כל עוד לא מדובר על מגדל אמין כל התעודת בריאות שוות לתחת . לג'וני יש אחד כזאת זה לא הפריע לו להיות נושא כלומדיה , למזלינו גילינו במקרה למחרת הרכישה . עזוב את הכסף ששהקענו כדי לטפל במחלה . פשוט לדעתי עדיף למנוע את זה מראש .
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי aliav56 »

תרגום בבקשה - בלילה הוא שומר רעה מאוד כהוא חורף כמו חפ''ש - מצטער לא מבין מה הוא כתב ,

תמונה
benuk
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי benuk »

זה היה בסלנג צבאי שלי
חורף - יושן חזק מאוד ועושה חרפפפפפפ חרפפפפפפפ
חפ"ש= חייל פשוט שכל כך עייף שיושן חזק בכל הזדמנות
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

האם ייתכן מצב שיש זוגות של קוניורי שמש שקטים?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”