ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התנהגות של זוג

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
doront
בקיעה
בקיעה

התנהגות של זוג

שליחה על ידי doront »

יש לי זוג אקלקטוס חדש אצלי כשבועיים שלוש .
עד לפני יומיים שלוש הם היו ישנים אחד ליד השנייה אך במרחק מה { בערך חצי מטר } .

כבר ארבע ימים שהם ישנים צמוד צמוד , אני משער שהדבר מראה שהם הסתגלו לכלוב , האם זה נכון ?

בנוסף פרט להאכלות ביניהם אני רואה התעניינות בתא הנקבה מנסה לכרסם את הפתח { כל הדופן מצופה פח } ומציצה מידי פעם לתא .
הזכר גם מציץ לתוך התא אפילו יותר מהנקבה .

אתמול כאשר התקרבתי לכלוב הזכר " תקף " { ניסה לנשוך דרך הרשת בפתאומיות } אותי דבר שלא קרה קודם .
האם זו התנהגות שמראה שהזוג מסתגל למקום החדש ?

דורון
Bugi
גוזל
גוזל

Re: התנהגות של זוג

שליחה על ידי Bugi »

ניראה לי שכן אחי גם אצלי ככה הם התחילו אני מאוד מקווה בשבילך שהם הסתגלו ויעשו סיבוב בקרוב..
doront
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי doront »

אתה מחזיק אקלקטוסים ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שאלת בעבר לגבי השינה ואמרתי לך שזה לא כל כך משנה שהם לא ישנים צמודים היום ולאחר שבוע כן, זוג יתנהג כזוג והזכר יאכיל את הנקבה,הם יסנצו אחד את השנייה ובחלק מהיום יהיו ביחד,זה בהחלט לא מחייב שישנו "כפיות", לגבי התיאור של תוקפנות הזכר , זה בהחלט יכול להעיד על התנהגות טריטוריאלית שבאה כמובן כשהזכר יחוש בטוח בכלוב.ההתעסקות בתא ההטלה זה סימן טוב אך לא בהכרח אומר שכבר מיד הם נכנסים לסבב, הכל תלוי בזוג, זה יכול להיות מהיר (חודש) ויכול לקחת הרבה יותר זמן.
בהצלחה.
Bugi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Bugi »

לא אחי זה היה אותו תהליך אצלי עם הקוקטיילים
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”