קניתי היום ארבע קילו כופתיות קייטי וריאיתי חרקים באוכל, לא הרבה אבל יש כמה..
בדרך כלל שייש לי חרקים בתערובות או בהשרייה אני מקפיא את זה והם מתים. רציתי לברר אם אני יכול גם להקפיא את הכופתיות לכמה שעות עד שכולם ימותו?
בבקשה לבעלי ניסיון שמבינים,
תודה ושבת שלום לכולם
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לחרקים באוכל
מנהל: מפקחים
Re: שאלה בקשר לחרקים באוכל
אתה יכול להקפיא ואתה יכול לפזר את האוכל על משטח נקי בשמש למשך שעה.
אגב, אתה יכול להשאיר את האוכל בהקפאה ולהוציא כמויות קטנות.
אגב, אתה יכול להשאיר את האוכל בהקפאה ולהוציא כמויות קטנות.
תודה רבה אלי!
מה הייתי עושה בלעדיך?
שבת שלום
מה הייתי עושה בלעדיך?
שבת שלום

אתה מתכוון לברחשים החומים הקטנים
זה לא ממש נורא להביא לתוכים לאכול עם הברחשים גם ככה בטבע התוכים אוכלים חרקים ותולעים בפירות על עצים וביבולים של חוות חקלאיות .. .
זה לא ממש נורא להביא לתוכים לאכול עם הברחשים גם ככה בטבע התוכים אוכלים חרקים ותולעים בפירות על עצים וביבולים של חוות חקלאיות .. .
אני מעדיף שיאכלו את הכופתיות בלי כל מני תוספות חיים 
בעבר בשקים של קייטי אני נתקלתי בתופעה של החרקים וגם בשק של פריטי בירד, היום אני מקפיד שהשקים יהיו תחת וואקום, אני רוכש
בכל פעם מספר שקים שדי מהר נגמרים וכל שק שנפתח אני מוציא ממנו כמות לכלי סגור וסוגר אותו היטב.
נכון שבסך הכל זה לא מזיק ולתוכים זה לא מפריע אבל גם אני מעדיף שהמזון יהיה נטול חרקים.
שוב, במידה וקורה לא צריך לקחת קשה, אפשר להקפיא ואפילו לחלק את האוכל לשקיות קטנות ולהקפיא או לפזר בשמש ולאסוף לאחר כשעה.
בכל פעם מספר שקים שדי מהר נגמרים וכל שק שנפתח אני מוציא ממנו כמות לכלי סגור וסוגר אותו היטב.
נכון שבסך הכל זה לא מזיק ולתוכים זה לא מפריע אבל גם אני מעדיף שהמזון יהיה נטול חרקים.
שוב, במידה וקורה לא צריך לקחת קשה, אפשר להקפיא ואפילו לחלק את האוכל לשקיות קטנות ולהקפיא או לפזר בשמש ולאסוף לאחר כשעה.