ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סקר בנושא גידול תוכים
מנהל: מפקחים
סקר בנושא גידול תוכים
ענו על הסקר , מה לדעתכם הבעייה העיקרית שתיתקלו בה בעת הקמת בית גידול לתוכים.
אפשר להוסיף ולומר האם ישנם גורמים נוספים או אילוצים שלא לקחתי בחשבון.
אפשר לציין גם מה החלום שלנו מבחינת בית גידול ואיך היינו רוצים לראות את בית הגידול שלנו, האם אנו
מתמקדים בסוגים מיוחדים, האם בקטנים, בינונים או גדולים או שפשוט היינו מגדלים מכל הסוגים.
אפשר להצביע פעמיים .
אפשר להוסיף ולומר האם ישנם גורמים נוספים או אילוצים שלא לקחתי בחשבון.
אפשר לציין גם מה החלום שלנו מבחינת בית גידול ואיך היינו רוצים לראות את בית הגידול שלנו, האם אנו
מתמקדים בסוגים מיוחדים, האם בקטנים, בינונים או גדולים או שפשוט היינו מגדלים מכל הסוגים.
אפשר להצביע פעמיים .
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: סקר בנושא גידול תוכים
לי כרגע זה כסף ומקום
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
כסף ורעש.. אם היה לי כסף הייתי בהחלט מתרחב טיפה אבל עדיין באופן מוגבל בגלל שאני בכל זאת לא יכול להביא כל
תוכי שאני חפץ בגלל רעש, מה שמחזיר אותי לכסף. אם היה לי כסף להגשים חלום אז הייתי חיי במקום מבודד עם כל
התוכים הקיימים.
תוכי שאני חפץ בגלל רעש, מה שמחזיר אותי לכסף. אם היה לי כסף להגשים חלום אז הייתי חיי במקום מבודד עם כל
התוכים הקיימים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
בחרתי בחוסר ידע, כי אני מאמינה דאני לא יכולה בין לילה להביא כל תוכי שבא לי רק כי "בא לי" בלי לדעת עליו דברים קריטיים כמו דרך חיים, רביה בשבי, תזונה... כמו כן בית גידול בעיני הוא לא רק גידול תוכים פראיים אלא גם החתמות, ובוודאי שאי אפשר להחתים בלי 1000% ידע!
אבל זה הפחות קריטי, כי היום יש מלא מקורות שאפשר ללמוד מהם, והרבה בעלי ניסיון שיילמדו...
הדבר השני והעיקרי עבורי הוא - כסף! כסף! כסף! לא רק כדי לקנות תוכי אחד, או במקרה הזה יותר כי מדובר על "בית גידול" אלא גם כסף לבנייה ראוייה של כלובים, כסף לתזונה איכותית שתבוא לידי ביטוי גם על הדורות הבאים, כסף על ציוד להחתמה...
בקיצור זה מה שמונע ממני כרגע להקים בית גידול רציני...
וזמן הוא גם גורם חשוב ביותר!! לפני הקמת בית גידול חשוב בעיני לוודא שיהיה לי די זמן להקדיש לעיניין, ואם לא אני אז מישהו שקרוב אליי, משפחה או חברים..
אבל זה הפחות קריטי, כי היום יש מלא מקורות שאפשר ללמוד מהם, והרבה בעלי ניסיון שיילמדו...
הדבר השני והעיקרי עבורי הוא - כסף! כסף! כסף! לא רק כדי לקנות תוכי אחד, או במקרה הזה יותר כי מדובר על "בית גידול" אלא גם כסף לבנייה ראוייה של כלובים, כסף לתזונה איכותית שתבוא לידי ביטוי גם על הדורות הבאים, כסף על ציוד להחתמה...
בקיצור זה מה שמונע ממני כרגע להקים בית גידול רציני...
וזמן הוא גם גורם חשוב ביותר!! לפני הקמת בית גידול חשוב בעיני לוודא שיהיה לי די זמן להקדיש לעיניין, ואם לא אני אז מישהו שקרוב אליי, משפחה או חברים..

בחרתי בזמן, אין לי מספיק זמן ולכן אני מעדיף שלא לגדל .
אבל אני מגדל כמה בבית
אבל אני מגדל כמה בבית
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
זמן ומשפחה ..
בעיקר זמן אם היה לי זמן בקלות הייתי משכנעת את המשפחה...
בעיקר זמן אם היה לי זמן בקלות הייתי משכנעת את המשפחה...
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: סקר בנושא גידול תוכים
כסף ורעש..
כמה שהדברים האלה חשובים, יש כמה סוגים שאני ממש רוצה לגדל ( קאיקים, ארות נובליס) אבל זה ממש מפריע שיש לך שכנים בכיינים ומחסור בתקציב.
מאמין שבעוד כמה שנים טובות אני יחזיק דברים הרבה יותר חשובים.
כמה שהדברים האלה חשובים, יש כמה סוגים שאני ממש רוצה לגדל ( קאיקים, ארות נובליס) אבל זה ממש מפריע שיש לך שכנים בכיינים ומחסור בתקציב.
מאמין שבעוד כמה שנים טובות אני יחזיק דברים הרבה יותר חשובים.
רעש > הבעיה המרכזית שלי ושל שכני ,ואים לא היתה הבעיה יכלתי להחזיק בקלות יחסית
מס' זוגות גדולים מסוגי האמזונה שהם הכי חביבים עלי , - שכנים שכנים -

מס' זוגות גדולים מסוגי האמזונה שהם הכי חביבים עלי , - שכנים שכנים -