ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים לא מיסתדרים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים לא מיסתדרים
כיתבי היכן את גרה ואני מאמין שאם תבקשי אחד מאיתנו והקרוב ביותר ישמח לסייע

השמים אינם הגבול
תודה אבל לא נעים לי לבקש בכל אופן אני גרה ברחובות
אני לא מכיר מישהו שגר ברחובות אבל אם יש מישהו שיוכל לקפוץ ולעזור נשמח לשמוע, בכל מקרה שרי את יכולה ג לנסות ולהצמיד שני כלובים
דלת מול דלת ולסות להעביר את הזכר לכלוב השני. יתכן שיהיה לך קל יותר מאשר לתפוס אותו ביד.
בכל מקרה עשי זאת רק בחדר סגור, במקרה של הימלטות מהכלוב (וזה קורה הרבה) לפחות הוא יהיה סגור בחדר
.
דלת מול דלת ולסות להעביר את הזכר לכלוב השני. יתכן שיהיה לך קל יותר מאשר לתפוס אותו ביד.
בכל מקרה עשי זאת רק בחדר סגור, במקרה של הימלטות מהכלוב (וזה קורה הרבה) לפחות הוא יהיה סגור בחדר
.Re: פינקים לא מיסתדרים
תודה כשהזכר בכלוב אחר כידי להצמיד את הכלובי ומתי להחזיר אותו לנקבה?
כן, כדאי מאוד שהכלובים יהיו צמודים, לדעתי את צריכה לנסות את ההפרדה לפחות למשך שבוע .
אפשר לאחר מכן להחזיר ולעקוב אחר הנעשה בתקווה שאכן המריטה של הנקבה תפסיק.
חשוב שבעת ההחזרה יהו חומרי קינון במידה מספקת בקרקעית הכלוב.
בהצלחה.
אפשר לאחר מכן להחזיר ולעקוב אחר הנעשה בתקווה שאכן המריטה של הנקבה תפסיק.
חשוב שבעת ההחזרה יהו חומרי קינון במידה מספקת בקרקעית הכלוב.
בהצלחה.
[quote="498";p="73792"]אני מסכים אם אלון חלקית (לא אם עצמי
)
הזכר מוכן ורוצה להיזדווג והנקבה לא מוכנה עדיין לזיווג[/quote]
אין קשר במקרה זה למוכנות הזכר,
במקרה הזה מדובר בזכר אגרסיבי,וזה אופייני לזברה פינק,
גם כאשר הנקבה מוכנה יש זכרים שהם אגרסיביים למרות שהם הזדווגו עם הנקבה.
בנוסף התופעה של מריטת נוצות נפוצה אצל הזברה פינק גם כאשר הנקבה דוגרת ואף כאשר יש גוזלים והזכר מורט נוצות גם מהגוזלים,
לכן זכר כזה מומלץ להפריד ואם זה חוזר להחליפו כי ההצקות האלה עלולות להסתיים במות הנקבה או הגוזלים.
)הזכר מוכן ורוצה להיזדווג והנקבה לא מוכנה עדיין לזיווג[/quote]
אין קשר במקרה זה למוכנות הזכר,
במקרה הזה מדובר בזכר אגרסיבי,וזה אופייני לזברה פינק,
גם כאשר הנקבה מוכנה יש זכרים שהם אגרסיביים למרות שהם הזדווגו עם הנקבה.
בנוסף התופעה של מריטת נוצות נפוצה אצל הזברה פינק גם כאשר הנקבה דוגרת ואף כאשר יש גוזלים והזכר מורט נוצות גם מהגוזלים,
לכן זכר כזה מומלץ להפריד ואם זה חוזר להחליפו כי ההצקות האלה עלולות להסתיים במות הנקבה או הגוזלים.
אני אנסה להרחיק אותם אחד מהשני עלידי שהזכר יהיה בכלוב אחר הנקבה לא תמות מיזה כל יום הוא תולש נוצה אחת והיא כל כך אוהבת אותו היא מנקה אותו וכל רגע היא רוצה להיזדווג איתו מה שגם מטריד אותי זה שהזכר כל הזמן מחפס חומר קינון והקן שלו כבר מלא בחומר קינון
נראה שהוא די אובססיבי , לדעתי כדאי לבצע את ההפרדה ולפני החזרתו לדלל את הקן ולפזר חומרי קינון מה שיעסיק אותו בוודאי.
[quote="3018";p="73838"]אני אנסה להרחיק אותם אחד מהשני עלידי שהזכר יהיה בכלוב אחר הנקבה לא תמות מיזה כל יום הוא תולש נוצה אחת והיא כל כך אוהבת אותו היא מנקה אותו וכל רגע היא רוצה להיזדווג איתו מה שגם מטריד אותי זה שהזכר כל הזמן מחפס חומר קינון והקן שלו כבר מלא בחומר קינון[/quote]
את סופרת כמה נוצות הזכר תולש ביום מהנקבה?
על פי מה את יודעת שהנקבה רוצה להזדווג ?
כאשר נקבת הזברה פינק מעוניינת להזדווג היא נעמדת על המקל מקשתת את גבה ומניעה את זנבה בתנועות מהירות זה סימן כי הנקבה מעוניינת.
מבחינת התנהגות הזכר זה אופייני לזברה פינק,
הם ידועים "כמקננים סידרתיים" וכל עוד תספקי להם חומר קינון הם ימלאו את תא ההטלה לחלוטין דבר אשר אינו רצוי כלל מהסיבות:
-נפילת הביצים החוצה מהקן ושבירתן.
-נפילת גוזלים מהקן אל מותם.
כאשר תא ההטלה מלא כחצי ממנו בחומר קינון יש להפסיק מתן חומר קינון למניעת התופעות שציינתי.
במקרה והזכר אובססיבי ותולש נוצות במקום להשתמש בחומר קינון חובה להרחיקו מהנקבה אחרת הוא אף יפצע ויהרוג את הנקבה,
זכר כזה נהוג לא להרבות ולא לחבר עם נקבות ומומלץ להחליפו אחרת הוא ימשיך באותו דפוס התנהגות גם עם נקבות אחרות.
הזברה פינק נחשבים לאגרסיבים ממשפחת הפינקים כמו שיש נוספים ממשפחה זו.
אם את לא מסכימה לעצות אשר כותבים לך כאן ומתעקשת להשאיר את הזכר זו כמובן זכותך אך התוצאה הטראגית לא תאחר להגיע וחבל.
אני כותב לך אך ורק מנסיון ועל מנת לעזור ויותר מזה לא אוכל לעשות,
השאר נתון לשיקולך בלבד.
את סופרת כמה נוצות הזכר תולש ביום מהנקבה?
על פי מה את יודעת שהנקבה רוצה להזדווג ?
כאשר נקבת הזברה פינק מעוניינת להזדווג היא נעמדת על המקל מקשתת את גבה ומניעה את זנבה בתנועות מהירות זה סימן כי הנקבה מעוניינת.
מבחינת התנהגות הזכר זה אופייני לזברה פינק,
הם ידועים "כמקננים סידרתיים" וכל עוד תספקי להם חומר קינון הם ימלאו את תא ההטלה לחלוטין דבר אשר אינו רצוי כלל מהסיבות:
-נפילת הביצים החוצה מהקן ושבירתן.
-נפילת גוזלים מהקן אל מותם.
כאשר תא ההטלה מלא כחצי ממנו בחומר קינון יש להפסיק מתן חומר קינון למניעת התופעות שציינתי.
במקרה והזכר אובססיבי ותולש נוצות במקום להשתמש בחומר קינון חובה להרחיקו מהנקבה אחרת הוא אף יפצע ויהרוג את הנקבה,
זכר כזה נהוג לא להרבות ולא לחבר עם נקבות ומומלץ להחליפו אחרת הוא ימשיך באותו דפוס התנהגות גם עם נקבות אחרות.
הזברה פינק נחשבים לאגרסיבים ממשפחת הפינקים כמו שיש נוספים ממשפחה זו.
אם את לא מסכימה לעצות אשר כותבים לך כאן ומתעקשת להשאיר את הזכר זו כמובן זכותך אך התוצאה הטראגית לא תאחר להגיע וחבל.
אני כותב לך אך ורק מנסיון ועל מנת לעזור ויותר מזה לא אוכל לעשות,
השאר נתון לשיקולך בלבד.
זה לא נכון שאני לא מקשיבה לכם אני מיסמת כל דבר וזה קצת מעליב שאתם לא שומכים עלי כי בישביל הפינקים שלי אני יכולה לחצות עולם אני פשוט מאוד מבולבלת וגם ככה עצובה בגלל זה
היום אני יפריד אותם והיה בסדר!!!