ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על סדר יום לג'אקו\אקלקטוס
מנהל: מפקחים
שאלה על סדר יום לג'אקו\אקלקטוס
כלוב גדול מאוד
מבחינת שעות כל יום הוא יהיה בחברת אנשים משעה 9-10 בבוקר עד 8 בערב
בימי שישי מהצהריים ועד ראשון בבוקר הוא יהיה לבד בכלוב
האם זה בסדר?
מבחינת שעות כל יום הוא יהיה בחברת אנשים משעה 9-10 בבוקר עד 8 בערב
בימי שישי מהצהריים ועד ראשון בבוקר הוא יהיה לבד בכלוב
האם זה בסדר?
Re: שאלה על סדר יום לג'אקו\אקלקטוס
לגבי אקלקטוס , באופן חריג אין בעיה כלל , באופן קבוע לא מומלץ .
לגבי ג'אקו אני לא מחזיק אבל התשובה זהה .
דורון
דורון
[quote="532";p="74297"]לגבי אקלקטוס , באופן חריג אין בעיה כלל , באופן קבוע לא מומלץ .
דורון[/quote]
לא הבנתי את התשובה שלך
בכל מקרה אם השאלה לא ברורה אני מתכוון שזה יהיה הסדר יום הקבוע של התוכי
דורון[/quote]
לא הבנתי את התשובה שלך
בכל מקרה אם השאלה לא ברורה אני מתכוון שזה יהיה הסדר יום הקבוע של התוכי
מיום שיש עד יום ראשון זה המון זמן לבד
אז זה אפשרי \ לא אפשרי ?
זה יפגע בתוכי או שאם זה קבוע הוא יכול להתרגל?
זה יפגע בתוכי או שאם זה קבוע הוא יכול להתרגל?
אי אפשר לקרוא למצב שאתה מתאר "קבוע" , נכון שזה בסוף כל שבוע אבל התוכי לא מכיר סופי שבוע אלא התנהלות יום יומית, מעבר לכך
אתה מתאר שהתוכי יהיה בחברת אנשים מ 9 בבוקר ועד שמונה בערב כלומר הניתוק בסוף השבוע הוא קיצוני ופתאומי.
קשה לקבוע בוודאות כיצד התוכי יתנהג, אני מאמין שלפחות בהתחלה לא תהיה עימו שום בעייה אבל אם יתפתחו בעיות התנהגות כלשהם זה או לחצים במשך הזמן הניתוק יכול לגרום לעוד משהוא שיכול להזיק .
באופן כללי תוכי שיורגל למצבים משתנים לא יפתח בעיות לעומת תוכי שיורגל נניח למצב שבו הוא צמוד למגדלים ולבני המשפחה ולפתע נותר
מסוגר בכלוב , לכן מומלץ להרגיל את התוכי למצב בו הוא בחלק מהזמן סגור בכלוב ומעסיק את עצמו, חלק מהזמן מחוץ לכלוב וחלק מהזמן
בתקשורת עם המגדל והסובבים אותו.
אם אני אקח כדוגמה את מיקה או את התוכי של עוזי אז אנו נתקלים במצבים שהתוכים נעזבים ליומיים שלושה ללא בעייה כך שלא בהכרח יתכנו
בעיות התנהגות , שוב זה מאוד ספציפי לאופן הגידול ואופיו של התוכי.
כמובן שככל שהתוכי יהיה צעיר יותר יהיה לו קל יותר להסתגל לשינויים.
אתה מתאר שהתוכי יהיה בחברת אנשים מ 9 בבוקר ועד שמונה בערב כלומר הניתוק בסוף השבוע הוא קיצוני ופתאומי.
קשה לקבוע בוודאות כיצד התוכי יתנהג, אני מאמין שלפחות בהתחלה לא תהיה עימו שום בעייה אבל אם יתפתחו בעיות התנהגות כלשהם זה או לחצים במשך הזמן הניתוק יכול לגרום לעוד משהוא שיכול להזיק .
באופן כללי תוכי שיורגל למצבים משתנים לא יפתח בעיות לעומת תוכי שיורגל נניח למצב שבו הוא צמוד למגדלים ולבני המשפחה ולפתע נותר
מסוגר בכלוב , לכן מומלץ להרגיל את התוכי למצב בו הוא בחלק מהזמן סגור בכלוב ומעסיק את עצמו, חלק מהזמן מחוץ לכלוב וחלק מהזמן
בתקשורת עם המגדל והסובבים אותו.
אם אני אקח כדוגמה את מיקה או את התוכי של עוזי אז אנו נתקלים במצבים שהתוכים נעזבים ליומיים שלושה ללא בעייה כך שלא בהכרח יתכנו
בעיות התנהגות , שוב זה מאוד ספציפי לאופן הגידול ואופיו של התוכי.
כמובן שככל שהתוכי יהיה צעיר יותר יהיה לו קל יותר להסתגל לשינויים.
הבנתי
תודה על התגובות
תודה על התגובות