ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי חדש(קוניור עין לבנה)

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
מתניה שניידר
בקיעה
בקיעה

Re: תוכי חדש(קוניור עין לבנה)

שליחה על ידי מתניה שניידר »

תתחדש(אני מזה מקנה)
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!
תמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא יודע להגיד לך במה מדובר כי אני לא שומע, באלו מצבים הוא משמיע את הקול? האם מתוך תחושת פחד, רעב, רצון לקירבה אליך?
אני משער שהמגדל שקנית ממנו יודע להגיד במה מדובר.
asaf275
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: אסף

שליחה על ידי asaf275 »

אתה צודק אני אנסה אולי להסביר יותר טוב, הוא משמיע את הקולות כשאנחנו בסביבה למשל גם כשאנחנו 5 מטר ממנו הוא משמיע את הקולות,אבל כשאנחנו לא ממש בקומה הוא משמיע את זה פחות.הסלסול הזה אפילו בגבול של מין דיבור מוזר כזה.תדמיין את הסלסול ככה-כשזמר מסלסל פוגש תינוק בוכה אין תיאור יותר טוב.
רעב בטוח לא הוא אוכל,פחד אני לא מאמין שהוא פוחד כי גם כשאנחנו לא ממש לידו הוא משמיע את זה,אז אולי רצון לקרבה אפילו שזה לא נשמע לי.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני מתאר לעצמי שהקולות הינם קולות של רצון לקבלת מזון וקירבה, אני מאמין שאם תלטף אותו ותתן לו יחס הקולות יתמעטו, לעיתים
תוכים בעת ולאחרי הגמילה "ינדנדו" וישמיעו קול שמאפיין את הסוג באופן עיקבי, זה דבר שעובר במשך הזמן.
אם אתה עוקב בפורום אז בטח פגשת בשאלה על קולות "בכי ותחנונים " מבעליו של קקדו כזה או אחר .
שוב, מאחר ואיני שומע ורואה אני משער שבזה מדובר.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”