ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג קוקטייל פנינה
מנהל: מפקחים
זוג קוקטייל פנינה
שלום!
היום אחי הזמין לי זוג קוקטיילים פנינה מחנות בנתיבות בוגרים ב-250 ש"ח האם זה סכום בסדר? והמוכר אמר שהוא מביא לי אותם בע"ה הישר מהרבייה שלו כלומר זוגות עובדים,אז האם אפשר להשים להם ישר תא הטלה?ואחרי כמה זמן בערך הם יטילו?במה לרפד את התא?וכיצד ניתן להחתים את הגוזלים ללא אומנת?
היום אחי הזמין לי זוג קוקטיילים פנינה מחנות בנתיבות בוגרים ב-250 ש"ח האם זה סכום בסדר? והמוכר אמר שהוא מביא לי אותם בע"ה הישר מהרבייה שלו כלומר זוגות עובדים,אז האם אפשר להשים להם ישר תא הטלה?ואחרי כמה זמן בערך הם יטילו?במה לרפד את התא?וכיצד ניתן להחתים את הגוזלים ללא אומנת?
Re: זוג קוקטייל פנינה
המחיר טיפה יקר { מחיר של חנות }
לא להאמין לכל מה שאור המוכר בחנות, במידה והם באמת זוג עובד למה הוא מוכר ?
במידה והם באמת זוג עובד הם צריכים זמן להתרגל לבית החדש ולסביבה החדשה, ורק אז אתה תראה גוזלים,
עדיף לרכוש תוכים ממגדל אמין שמה שהוא אומר זה באמת מה שאתה מקבל
בהצלחה
לא להאמין לכל מה שאור המוכר בחנות, במידה והם באמת זוג עובד למה הוא מוכר ?
במידה והם באמת זוג עובד הם צריכים זמן להתרגל לבית החדש ולסביבה החדשה, ורק אז אתה תראה גוזלים,
עדיף לרכוש תוכים ממגדל אמין שמה שהוא אומר זה באמת מה שאתה מקבל
בהצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
הוא באמת אמין אני מכיר אותו אישית...
אם לדעתך המוכר אמין לא נותר אלא לשים תא הטלה ולחכות, בתא ההטלה תשים מעט נסורת בגובה 2 ס"מ בערך.
לא ניתן להחתים גוזלים ללא אומנת אלא אם הם מנוצים מספיק כדי לשמור על חום גופם.
לא ניתן להחתים גוזלים ללא אומנת אלא אם הם מנוצים מספיק כדי לשמור על חום גופם.
כשהם יתחילו להיות מנוצים אני יכול להוציא אותם ולשחק איתם?או צריך גם להאכיל?אם אפשר קצת הסבר בבקשה..
אם תרצה אותם מוחתמים היטב תצטרך גם להאכיל.ככל שהוצאת התוכים תהיה מאוחרת יותר כך רמת ההחתמה עשויה להיות נמוכה יותר.
על מנת להחתים גוזלים יש להוציאם בגיל צעיר מאוד , התהליך דורש אומנת שתשמור על חום גופו של הגוזל כתחליף לחום גופה של האם והאכלת הגוזל בזמנים קבועים על פי הצורך.
על מנת להחתים גוזלים יש להוציאם בגיל צעיר מאוד , התהליך דורש אומנת שתשמור על חום גופו של הגוזל כתחליף לחום גופה של האם והאכלת הגוזל בזמנים קבועים על פי הצורך.
אני יכול להוציא אותו כשהוא יתחיל להיות מנוצה לשחק איתו קצת.. לתת לו גרעינים אפשרי?ולהחזיר אותו לאחר מכן לאמו שתטפל בו?
לא רצוי, בגיל שאתה מדבר עליו הם לא אוכלים גרעינים אלא מזון מרוכך מההורים. אם תרצה להאכיל תצטרך להכין דייסה.
אתה מוזמן לקרוא את המאמר בלינק הבא שיתן לך מושג והסבר לגבי שלבי ההחתמה:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
תודה רבה..