היומיים הכי נוראים בחיים שלי ! אני יספר את הסיפור הכי עצוב בעולם לא תאמינו אני בעצמי לא האמנתי שהדבר הכי יפה בעולם ברח לי התוכית הראשונה שלי שהכי הרבה זמן הייתה איתי היא יכלה קצת לעוף כי גזרנו לה את הכנפיים !! ולא האמנתי שככה היא יכלה לעוף ! היא הייתה על הגג ואז אצל השכנה שיש להם עוזרת והעוזרת מאוד נחמדה אבל היא לא יכלה להבין אותי כי היא באה מסין ופשוט הלכתי לבית שלהם ואמרתי לה יותר נכון ניסיתי.. היא ממש נחמדה וניסתה לעזור לי והעיפה אותה עם מגרפה והיא עפה לשכנים שליד ואז שוב עפה זה היה היום לפני בסביבות ה3 שעות לפני אני שבורה מזה היא הייתה הדבר הכי יפה שהיה בעולם!!!!! אני מתה עליה והכל בגלל שהיא נבהלה ואני גזרתי לה את הכנפיים ושלומצ' -שלומית מהפורום עזרה לי לחפש אותה הקפנו את ישראל מליון פעמים חיפשנו היא נעלמה

היא הייתה האכלת יד אני משתגעת אני לא יודעת איפה היא מה קורה איתה אני מרגישה שחלק ממני כבר לא איתי

פשוט רגע לי אני לא יודעת מה איתה אם היא חיה אם היא בסדר אם משהוא ימצא אותה שיחזיר לי אותה אני מוכנה לשלם הרבה למי שימצא אותה ושיחזיר !
היומיים הנוראים ביותר בעולם! קודם אמתי התוכונית ועכשיו טוריה התוכית הכי יפה בעולם!
היא תצליח ללשרווווווד??????????????????????????????????????????????????????????????????
שלומית תודה על היום שעזת לי לחפש אותה..
צירפתי תמונה אני גרה בקדימה באזור נתניה והסביבה בבקשה אם מישהוא מוצא אותה !