ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זוג קוקטייל פנינה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

stav14
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי ז

Re: זוג קוקטייל פנינה

שליחה על ידי stav14 »

הזוג שמביאים לי אם אכן הוא עובד כדאי לי לתת להם להתרגל קצת למקומם החדש ואז להשים להם תא הטלה?אם אפשר עצות איך הרבייה תהיה מוצלחת?תודה..האם הרבייה של קוקטייל קלה,בינונית,או קשה?
תודה רבה!!!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה יכול למקם תא הטלה לפני הבאתם, הם יתעניינו בו בהמשך .
קוקטילים נחשבים לתוכים שהרבייה שלהם קלה יחסית אך תמיד ישנם שיוצאים מן הכלל .
התנאים לרבייה טובה חשובים והחשוב ביניהם מקום שקט ומוגן מרוחות וממזיקים, תזונה טובה , תא הטלה מתאים וכמובן
זוג בוגר ומתאים.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

שוב..
מחר בע"ה אמורים להגיע זוג הקוקטיילים החדשים והמוכר אמר היום שהם בתהליכי רבייה.נשאלה שלי היא האם ניתן למקם להם תא הטלה מיד בבואם על מנת שימשיכו את תהליכי הרבייה? או שנעצור את התהליך בשלב הבאתם?
תודה!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תא ההטלה לא יסיר ולא יגרע ממצבם, אם התוכים יהיו בסטרס הם ימשיכו להיות בסטרס גם כשתא ההטלה נמצא או איננו, אין קשר לתא ההטלה, אני מציע שתמקם את תא ההטלה ותתן לתוכים אפשרות לבחור מה לעשות, להיכנס אליו או להתעלם ממנו.
יכול להיווצר מצב שהתוכים נניח כבר הזדווגו אצל המוכר והנקבה אמורה להטיל, יתכן שאם יש לה תא היא תטיל בתא ואף תדגור, אי אפשר לדעת מה יהיה, תן להם את האפשרות לבחור וזהו.

בהצלחה ועדכן אותנו.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

אין בעיה..תודה...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בהצלחה, נשמח להתעדכן לגבי הזוג תמונה
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

סוף סוף הגיעו הקוקטיילים יפהפיים בלי עין הרע..
בגלל ליכלוך שהם עושים הם יגדלו ליד הכניסה לבית עם מנורה לבנה זה בסדר? ועכשיו כיסיתי אותם ונתתי להם לישון הם יושנים צמוד מה זה אומר? הם יוכלו להתרבות מחוץ לבית בשקט?המעלית בלילה פועלת ועושה רעש זה לא יעיר את התוכים משנתם?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אולי תסביר יותר טוב את הכוונה ב"מחוץ לבית" , אני מבין שאתה גר בבניין קומות?האם הם יהיו בכניסה לבית במסדרון המדרגות?
מה עם האור שנדלק ונכבה כל פעם שמישהו מגיע? תשתדל לתת פרטים יותר ברורים כדי שנוכל לייעץ.
stav14
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי stav14 »

הם יהיו בכניסה לבית במסדרון המדרגות..דבר שני יש אפשרות ללחוץ על הכפתור והוא נשאר דלוק כמה שרוצים..רק בלילה אני משחרר אותו שהם ישנו...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אבל בלילה האור ידלוק מידי פעם כשיגיעו מבקרים לבניין או דיירים לא? אין בעייה שיקחו אותם עם הכלוב ויסתלקו?
אני לא יכול לומר שזהו המקום האידיאלי לגדל זוג תוכים אף שראיתי כבר מקומות אחרים שבסופו של דבר התוכים התרבו בהם.
בכל זאת ישנם סיכונים שונים כגון גניבה, "טיפול מונע" שיכולים לקבל משכן לא סימפטי ,חוסר שקט וכו'.
לדעתי הפיתרון הטוב ביותר הוא בבית במקום תלוי שמתחתיו אין ציוד ואפשר לנקות, אפשר חלק תחתון של הכלוב לאטום כדי שלא יתפזר ליכלוך, אפשר אולי בפינת במרפסת אם יש, כל אלא עדיפים לדעתי ממסדרון בחדר מדרגות משותף, בכל מקרה אתה מכיר ויודע טוב ממני את התנאים בבניין.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”