http://www.youtube.com/watch?v=v1u9tMgW-g4
הוא אכל היום תפוח שלם, כזה חמוד (:
הוא בן 3 חודשים בערך,
וסתם בלי שום קשר, אני לא מצליח להעלות אותו על היד שלי, הוא פשוט מתנגד, מה עושים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הג'אקו שלי אוכל בלי סוף + וידאו שלו
מנהל: מפקחים
Re: הג'אקו שלי אוכל בלי סוף + וידאו שלו
חמוד מאוד, בינתיים תמתין עם העלייה ליד, רק כשיש ממש צורך להעבירו או להכניסו לכלוב תעלה אותו ליד .
עדיף לא להעלות ליד וישר להכניס לכלוב כדי שלא ישייך בין העלייה ליד להכנסתו לכלוב ויתנגד לכך בפעמים הבאות..
עדיף לא להעלות ליד וישר להכניס לכלוב כדי שלא ישייך בין העלייה ליד להכנסתו לכלוב ויתנגד לכך בפעמים הבאות..
צודק, תודה רבה..
יש לי רעיון, הוא ממש אוהב תפוח, אז תמיד שהוא יעלה ליד שלי אני יביא לו לאכול תפוח.
ככה זה יביא לו רצון ותשוקה לעלות ליד (:
יש לי רעיון, הוא ממש אוהב תפוח, אז תמיד שהוא יעלה ליד שלי אני יביא לו לאכול תפוח.
ככה זה יביא לו רצון ותשוקה לעלות ליד (:
חמוד מאוד!
תפוח שלם נראה לי קצת יותר מדי.. מספיק לתת לו כמה חתיכות כל פעם..
תרגיל אותו מהגיל הזה לעלות כבר בהדרגה על היד כי אחר כך זה כבר יהייה הרבה יותר קשה להרגיל.
שוב הכל בהדרגה.
תפוח שלם נראה לי קצת יותר מדי.. מספיק לתת לו כמה חתיכות כל פעם..
תרגיל אותו מהגיל הזה לעלות כבר בהדרגה על היד כי אחר כך זה כבר יהייה הרבה יותר קשה להרגיל.
שוב הכל בהדרגה.