ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פוצע את עצמו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

פוצע את עצמו

שליחה על ידי שרוןןןן »

שלום היום אני הולך סיבוב עם הכלב שלי סיבוב ופיתאום אני מוצא את הדררה שלי על איזה עץ ישר לקחתי אותה משם וריאיתי שיורד לה דם מהכנפיים

עכשיו לפי דעתי זה לא שהוא נפגע ממשהו לפני כמה חודשיים הוא היה מורט לעצמו את הנוצות ואחרי זה הוא היה בהתליך שיקום ועכשיו הוא ממש פוצע את עצמו כל הכנפיים שלו דם מה לעשות?!?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: פוצע את עצמו

שליחה על ידי eli_lea »

במקרה של מריטה עד כדי פציעה חייבים לשים צווארון לתוכי, לא הבנתי איך הוא הגיע לעץ, הוא משוחרר?
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

מאיפה אני קונה צווארון לתוכי.?

הוא היה בכלוב עם בת הזוג שלו ולא יודע איך הם שיחררו את המתקן של המים והוא יצא
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הכתובת היחידה זה וטרינר, תתייעץ עם גדי שרביט אולי הוא יתן לך פיתרון לבעייה.
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

התקשרתי ל2 וטריינירים בחולון שעוסקים בתוכים

ואומרים לי שצריך לעשות לו בדיקה חיצונית ויכול להיות גם בדיקות דם ורק אז עם צריך אז שמים לו את הצווארון

סתם חרטה פעם שעברה שהלכתי לוטרינר עשה לו בדיקת דם ובדק אותו ואין לו כלום לפי דעתי זו בעייה התנהגתית

ורציתי לקנות את הצווארון הם לא רוצים למכור רק בשביל שיעבור בדיקות ואז לפי דעתי בשביל שיעשו כסף

ועוד דבר אין לי בכלל כסף לכל ההוצאות האלה אז ישבתי וחשבתי למרות שזה לא הפתרון הכי מושלם עשיתי לו צווארון

ואחרי שהכנסתי אותו לכלוב עם בת הזוג שלו היא ישר תקפה אותו ונשכה את זה והציקה לו אז הפרדתי אותה בינתי כלוב מכמה רשתות שהיה לי בקיצור היה לי יום קשה
וממש אני לא יודע כבר מה לחשוב על הוטרינרים האלה כי אמרתי להם והסברתי להם עשיתי לו בדיקות דם ואת כל הבדיקות שצריך אין לו כלום בכל מקרה צריך מה הם רוצים רק כסף ממש גועל נפש ועוד לא מוכנים למכור בנפרד צווארון

בנאדם עומד למות ויש רק תרופה אחת שיכולה להציל אותו והיא עולה המון כסף אז מה יתנו לו למות ככה זה
קבצים מצורפים
yhuk ab,h 001.jpg
yhuk ab,h 002.jpg
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

טוב , לגבי הוטרינרים אני לא אגיב מאחר ואיני יודע את השיקולים .

לגבי הצאוורן שני דברים חשובים, האחד אתה חייב לראות שהוא מצליח לאכול ולשתות ללא כל ספק , השני , לא רואים מה ליפפת מתחת לצווארון תדאג שלא יחנק, אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש בחתיכת צינור מוקצף(משהוא כמו שמשתמשים במזגנים לכיסוי ובידוד צנרת, תשיג חתיכה כזאת ותלביש.

בהצלחה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”