התוכי שלי אוהבת לאכול כל דבר שהיא רואה היא אוכלת
למשל תבגד שלי הבד שלי את המיקרופון שלי היא לא מצליחה אבל כמעט הכל מה אני עושה כדי שהיא תפסיק לאכול אותי?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לתוכית שאוכלת הכל
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר לתוכית שאוכלת הכל
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 01 דצמבר 2009 15:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת - כותרת אינפורמטיבית חובה
סיבה: כותרת - כותרת אינפורמטיבית חובה
Re: שאלה בקשר לתוכית שאוכלת הכל
היי מיכאל,
האמת שאין הרבה מה לעשות מלבד מלהרחיק את החפצים שאינך רוצה שיפגעו, בדרך כלל התוכים ינסו לבדוק במקורם כל מה
שמושך אותם, אפשר לתת להם להשתמש בדברים בטוחים שאיננו צריכים ולהעסיק אותם בזה במקום בחפצים יקרים ומסוכנים.
האמת שאין הרבה מה לעשות מלבד מלהרחיק את החפצים שאינך רוצה שיפגעו, בדרך כלל התוכים ינסו לבדוק במקורם כל מה
שמושך אותם, אפשר לתת להם להשתמש בדברים בטוחים שאיננו צריכים ולהעסיק אותם בזה במקום בחפצים יקרים ומסוכנים.
לי זה לא מציק אבל השאלה עם זה מזיק לה ועוד משהו היא מתדגרת הרבה אחרי שהיא מתגרדת היא מתנפחת היא מעיפה את הנוצות זה נורמלי שהיא עושה את זה?
אם היא תבלע חומרים רעילים בוודאי שזה עלול להזיק לה.
ההתגרדות והניעור נועדו לנקות את אבק הנוצות ונוצות שמתחלפות , זוהי פעולה טבעית ואין צורך לדאוג.
ההתגרדות והניעור נועדו לנקות את אבק הנוצות ונוצות שמתחלפות , זוהי פעולה טבעית ואין צורך לדאוג.