ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם יש בעייה בזיווג בין אחים? קוקטלים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

האם יש בעייה בזיווג בין אחים? קוקטלים

שליחה על ידי חזי »

אלי אתה יודע שאחת הבעיות שלי זה למכור את הגוזלים שלי ,קשה לי להיפרד מפאר היצירה של התוכים שלי
ואני מגדל את כולם באותו ווליר גדול גם גוזלים אחים וגם את ההורים באותו ווליר ,רציתי לדעת
אם תהיה בעיה אם יהיה זיווג מאותו המישפחה זאת אומרת אחים .
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: האם יש בעייה בזיווג בין אחים? קוקטלים

שליחה על ידי eli_lea »

בעיקרון אני מבין שבווליר ישנם גוזלים של קוקטלים נוספים שיכולים להתחבר לגוזלים מהורים אחרים, כלומר אין זוג אחד שממנו יוצאים הגוזלים שמתחברים ביניהם, מאחר וכך המצב פחות מסובך כי רוב הסיכויים שהגוזלים לא יתרבו ביניהם כאחים אלא ימצאו גוזלים אחרים להתחבר אליהם. בכל זאת אם אתה יכול לעקוב אחר המתרחש ולסמן את התוכים זה יכול להיות מצויין.
שיטת סימון אחת היא לסמן את כל הגוזלים שיוצאים מסוג מסויים עם טבעות בצבע זהה, כך שאם אתה רואה זוג עם טבעות בצבע זהה אתה יודע שמדובר באחים. ישנם טבעות פתוחות שאפשר לסגור בקלות על הרגל.
אני מאמין שבמשך הזמן כן תצטרך לשנות ולהוסיף/להחליף קו דם כי זה בריא יותר.
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: האם יש בעייה בזיווג בין אחים? קוקטלים

שליחה על ידי חזי »

יש עוד גוזלים מעוד שתי זוגות .לתפוס אותם עכשיו ולשים להם טבעות זה יצור לי בהלה
בווליר .נקווה לטוב
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”