ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה זיווג
מנהל: מפקחים
שאלה זיווג
שלום יש לי קוקטיילית בת שנה וחצי
אני רוצה לזווג אותה זה מוקדם מדיי ועם זה מוקדם מתי אפשר לזווג אותה כי ניסתי עכשיו לזווג והם התחילו לנשוך לאחד לשני את המקור זה נשיקה או משהו אחר ? ואז הוא התחיל לעלות עליה עם הרגל מזה אומר תודה לעוזרים .
אני רוצה לזווג אותה זה מוקדם מדיי ועם זה מוקדם מתי אפשר לזווג אותה כי ניסתי עכשיו לזווג והם התחילו לנשוך לאחד לשני את המקור זה נשיקה או משהו אחר ? ואז הוא התחיל לעלות עליה עם הרגל מזה אומר תודה לעוזרים .
Re: שאלה זיווג
לתוכים יש צורך להתחבר , זוג צריך לחיות ביחד ולהיות זוג מחובר לפני שהם מתחילים בחיזור וכ"ו
הגיל של הנקבה זה בסדר, תארגן להם תא הטלה ואז רק סבלנות
הגיל של הנקבה זה בסדר, תארגן להם תא הטלה ואז רק סבלנות
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תודה ולגבי הנשיחה הזאת בפה שאמרתי לך שכל אחד נשך תשני בפה ביחד
זה נשיקה ?
ואחרי זה הוא התחיל לעלות עלייה עם הרגל מה זה אומר ?
זה נשיקה ?
ואחרי זה הוא התחיל לעלות עלייה עם הרגל מה זה אומר ?
בכלל לא עשר דקות משהו כזה
היי מיכאל, נכון יותר לומר "אני רוצה לחבר לה בן זוג" , מאחר וחיבור בין שני תוכים יכול לקחת זמן ולא מעט עליך קודם כל להבין שזהו תהליך.על התוכים להתרגל זה לזו , לפתח אמון וגילויי חיבה ביניהם, אתה תראה גם שאחד מנסה להתקרב והשני מסלק וחוזר חלילה, בסופו של דבר הם יתרגלו אחד לשני, במהלך הזמן הקרוב תשים לב שאין מצב של תקיפות חמורות, במידה ויש תצטרך להפרידם לכלובים נפרדים זה ליד זה למטרת הרגל למספר ימים, לאחר מכן להחזירם שוב יחדיו.
יתכן שהזכר מרים את הרגל בניסיון לדחות את הקירבה של הנקבה או בניסיון לעלות עליה אבל זה לא יעבוד בדרך כלל.
יתכן שהזכר מרים את הרגל בניסיון לדחות את הקירבה של הנקבה או בניסיון לעלות עליה אבל זה לא יעבוד בדרך כלל.
ועם התוכי שלי האכלת יד ואני רוצה לזווג זה אפשרי ?
גם אם התוכי שלך האכלת יד הזיווג אפשרי, עליך לחבר לו בן זוג , לעיתים רמת ההחתמה מתקלקלת, כלומר התוכי כבר לא יהיה כל כך קשור
אליך ויהיה קשור יותר לבן הזוג שחיברת לו, ישנם מקרים שההחתמה נשמרת ללא בעייה על ידי מתן יחס מצד המגדל ולעיתים לא, הכל תלוי באופיו של התוכי שלך. צריך לקחת בחשבון שזה לא משהו שקורה כל כך מהר ולעיתים יש לחכות תקופות ארוכות על מנת שהחיבור יניב ביצים וגוזלים.
אליך ויהיה קשור יותר לבן הזוג שחיברת לו, ישנם מקרים שההחתמה נשמרת ללא בעייה על ידי מתן יחס מצד המגדל ולעיתים לא, הכל תלוי באופיו של התוכי שלך. צריך לקחת בחשבון שזה לא משהו שקורה כל כך מהר ולעיתים יש לחכות תקופות ארוכות על מנת שהחיבור יניב ביצים וגוזלים.