ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רחצה גם בחורף?
מנהל: מפקחים
רחצה גם בחורף?
שלום רציתי לדעת למה התוכים שלי "מתרחצים"גם כשקר..כמו היום,ועוד משהו מוזר הקוניורים מתרחצים והיום פעם ראשונה הקוקטייל שלי התרחץ בלי שאף אחד ניסה בכלל וזה בחיים לא קרה.זה ניסיון לחיקוי או מה?
תודה לעונים
תודה לעונים
Re: רחצה גם בחורף?
התוכים מתרחצים גם בחורף כי נעים להם והם מרגישים מאובקים, אצלי למשל התוכים מתרחצים בלילה בחושך גם כשקר מאוד ואין להם בעייה.
כמובן שזה מדבק, בדרך כלל תוכים שיראו תוכים אחרים מתרחצים ונהנים גם ירצו לנסות, אפשר לראות את זה כדוגמה על ציפורי הבר , כשממטרה פתוחה או כשנקווים שלוליות וציפור מתרחצת ישר מצטרפים אליה עוד ציפורים.
בסך הכל זה מעולה שזה נעשה מרצון וולתוכי יש בחירה .
כמובן שזה מדבק, בדרך כלל תוכים שיראו תוכים אחרים מתרחצים ונהנים גם ירצו לנסות, אפשר לראות את זה כדוגמה על ציפורי הבר , כשממטרה פתוחה או כשנקווים שלוליות וציפור מתרחצת ישר מצטרפים אליה עוד ציפורים.
בסך הכל זה מעולה שזה נעשה מרצון וולתוכי יש בחירה .
תודה רבה,מתי אתה אומר שזה הזמן המתאים להפגיש את הקוניורים עם הקוקטייל?
איך מקלחים תוכי?
באיזה טמפרטורה של המים?
באיזה טמפרטורה של המים?
אני לא יודע אך זה אצל אחרים אבל אצלי זה מהמים שהם שותים,טמפרטורת החדר.
[quote="2832";p="75516"]תודה רבה,מתי אתה אומר שזה הזמן המתאים להפגיש את הקוניורים עם הקוקטייל?[/quote]
מוקדם ככל האפשר, תעשה את המפגש ביניהם תוך כדי פיקוח ולפי מה שקורה תתקדם.
מוקדם ככל האפשר, תעשה את המפגש ביניהם תוך כדי פיקוח ולפי מה שקורה תתקדם.
אוקי תודה רבה מחר אני אדווח על התוצאות.
אסף כתבתי לך בקשר למפגש, תזכורת:
Re: איך אני אמור לעשות את המפגש בין קוקטיל לקוניור לבן עין החדש?
Re: איך אני אמור לעשות את המפגש בין קוקטיל לקוניור לבן עין החדש?