ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הווליר החדש של להקת הקוקוטילים שלי
מנהל: מפקחים
הווליר החדש של להקת הקוקוטילים שלי
סוף שבוע מהנה לכולם ,הבטחתי שאעלה לכם תמונות
של הקוקוטילם שלי לאחר מעבר לבית החדש .
של הקוקוטילם שלי לאחר מעבר לבית החדש .

Re: הווליר החדש של להקת הקוקוטילים שלי
ממש ממש יפה ומסודר כלה כבוד לך חזי ואיזה תוכים יפים
וא וא, חזי אתה ממש תותח!
אני זוכר את השאלות הראשונות שלך, שרק התחלת, ועכשיו איזה להקה....חלום...!
אתה מוציא למכירה לפעמיםםם?
הייתי משלב בו קצת צמחיה בוווליר, הווליר עצצמו ניראה טיפה יבש....
אני זוכר את השאלות הראשונות שלך, שרק התחלת, ועכשיו איזה להקה....חלום...!
אתה מוציא למכירה לפעמיםםם?
הייתי משלב בו קצת צמחיה בוווליר, הווליר עצצמו ניראה טיפה יבש....
ואוו ואו ועוד פעם ואו!
פשוט מדהימים! ניתן לראות דרך התמונות את הטיפול המסור. הכל מסודר ונקי. והווליר מקסים!
יישר כח חזי
פשוט מדהימים! ניתן לראות דרך התמונות את הטיפול המסור. הכל מסודר ונקי. והווליר מקסים!
יישר כח חזי

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
פסיפלורה או משהו כזה...פירות שגם התוכים יהנו מהם...
הלהקה חלומיתתתתתתתתתת
הלהקה חלומיתתתתתתתתתת
סוף כל סוף חזי רואים במה השקעת כל כך הרבה , אני רואה שכל ההסברים והשאלות עזרו מאחר ויישמת הרבה מאוד ממה שדיברנו.
אני חייב לציין שנראה מעולה .
כרגע אני רואה שמקלות העמידה הם מקנה סוף או שחלקם לפחות, אם אני טועה תתקן אותי, כדאי להחליף את מקלות העמידה לענף מעץ מאחר וקנה סוף מאוד חלק ולא נוח לאחיזה.
בנוסף חסרים ענפי עמידה , נסה למקם את ענפי העמידה כך שמצד אחד תהיה לתוכים נגישות מהמקל לפתחי התאים ומצד שני יהיו עוד ענפים כדי שהתוכים יוכלו להתמקם בעוד איזורים.
לא יודע לגבי הצעתו של ניר לגבי צמחים וכמה זמן הם יחזיקו אבל בהחלט הייתי הולך על מיקום גזע עץ מהריצפה כלפי מעלה כדי למלא קצת את החסר.
לסיכום, כל הכבוד חזי אין לך מושג כמה אני מאושר לראות תוצאות ועוד באיכות כזאת.
בהצלחה בהמשך
אני חייב לציין שנראה מעולה .
כרגע אני רואה שמקלות העמידה הם מקנה סוף או שחלקם לפחות, אם אני טועה תתקן אותי, כדאי להחליף את מקלות העמידה לענף מעץ מאחר וקנה סוף מאוד חלק ולא נוח לאחיזה.
בנוסף חסרים ענפי עמידה , נסה למקם את ענפי העמידה כך שמצד אחד תהיה לתוכים נגישות מהמקל לפתחי התאים ומצד שני יהיו עוד ענפים כדי שהתוכים יוכלו להתמקם בעוד איזורים.
לא יודע לגבי הצעתו של ניר לגבי צמחים וכמה זמן הם יחזיקו אבל בהחלט הייתי הולך על מיקום גזע עץ מהריצפה כלפי מעלה כדי למלא קצת את החסר.
לסיכום, כל הכבוד חזי אין לך מושג כמה אני מאושר לראות תוצאות ועוד באיכות כזאת.
בהצלחה בהמשך

אלי תודה רבה אכן נעשה כאן עבודה מרובה ,עם הרבה השקעה
ואני לא שוכח שאתה תמיד היתה לעזר ומורה מצויין ,לגבי מקלות העמידה אקח לצומת ליבי
אני משתדל כמה שפחות להפריע להם ,להחליף מקלות כרגע יצור בהלה ,לגבי גזע או משהו חי על מה אתה ממליץ .
ואני לא שוכח שאתה תמיד היתה לעזר ומורה מצויין ,לגבי מקלות העמידה אקח לצומת ליבי
אני משתדל כמה שפחות להפריע להם ,להחליף מקלות כרגע יצור בהלה ,לגבי גזע או משהו חי על מה אתה ממליץ .