ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

------ תערוכת הפינקים השנתית ---------

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: ------ תערוכת הפינקים השנתית ---------

שליחה על ידי שרי »

אני מגיעה לשם (אני מחכה כבר ללכת לשם)יחסית מוקדם אני צריכה לצאת מהבית כי אני גרה די רחוק משםתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שמח שיש לנו נציגים מהאתר, לא נראה לי שאגיע וכנראה שגם עוזי לא אבל אנחנו סומכים עליכן שתצלמו ותשתפו אותנו.(חסר לכן שלא).
בתערוכה הקודמת עןזי ביקר עם כמה חברים והנה תזכורת :
התערוכה השנתית - תמונות, סרטונים ומה דעתי?

תהנו תמונה
סמל אישי של משתמש
ITZIK2999
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ITZIK2999 »

אלי אשמח מאוד לארח אותך ואת עוזי בתערוכה בתור אורחים אישיים וחברים לגידול ציפורים.
כמו כן אתן את דעתי בשנה הקרובה לחיזוק הקשר בין שתי העמותות וליצירת מפגשים בין כול ציבור המגדלים.

שיהיה ערב טוב לכולם
איציק
"החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי כמות הרגעים בהם עצרת את נשימתך".........
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

היי איציק,
קודם כל אני מודה לך על ההזמנה , יחד עם זאת אני עדיין לא שיניתי את דעתי על העמותה וצורת ההתנהלות ולצערי הרב אני בטוח שאם לא היה אינטרס ל"אסוף " חברים נוספים לעמותה מהאתר שאני משקיע בו ממיטב כספי וזמני וללא תרומות כאלא ואחרות לא היית נכנס לכאן .
בסך הכל עדיין לא הצלחתי לראות שיתוף פעולה אמיתי ויוצא מהלב לקדם למשל את אתרנו במידע לרווחת החברים שגולשים אצלנו בפורום ציפורי שיר ונוי , או לחלוקה ושותפות במידע מצטבר, הניסיון להציג בכל פעם את ההזמנה דרך האתר לתערוכות כדרך לשיתוף פעולה הוא ניסיון
ציני ומיועד בעיקר להביא חברים נוספים לעמותה שאתם מנהלים דהיינו - כסף שנכנס מרישום.
אני מבין שישנם אינטרסים ויכול להבין את העמותה והנהלת העמותה , אני יכול להבין את מדיוני שמארח את הכינוס על מנת להציג את מוצריו החדשים ל"רווחת " המגדלים, זה בסדר גם אני קונה חלק מהמוצרים ממדיוני והוא אדם נעים הליכות אבל אני לא מרגיש בתוך העסק הזה נוח, יותר נכון אני מרגיש מנוצל, כי בעצם העמותה פונה היום לציבור החברים (הזעום אומנם כרגע) בפורום ציפורי שיר על גבי האתר שלי וכפי שציינתי מכספי הפרטי על מנת לקדם את האינטרסים שלה ושל ספקים אחרים בעקיפין.
אולי אני לא נשמע הכי סבבה אבל זאת האמת, אין שיתוף פעולה בתחום וכנראה שלא יהיה, השיתוף פעולה היחיד שיכול לבוא יבוא רק מתוך אינטרס כספי, אני לא מחפש את האינטרס הכספי כי אם זה היה בראש מעייני לא הייתי מקים את האתר, אני משקיע כל חודש כמה מאות שקלים באחזקת האתר כי אני נהנה מכך , אני נהנה מהקשרים שנרקמו כאן בין החברים, אני נהנה לקרוא כיצד החברים כאן נותנים יד אחד לשני, כיצד חברים פותחים את ליבם בדברים שגם אינם קשורים לבעלי הכנף ומקבלים תמיכה, בקיצור אני נהנה מקהילה שהצלחנו להקים והמטרה שלה היא לעזור ללמד וללמוד מכל מגדל מכל מקרה ולצבור ידע ולא לצבור מנויים ששווים בסופו של יום כסף .
מקווה שלא תיקח את דבריי באופן אישי , אני אפילו לא מכיר אותך אבל אני בטוח שאתה אדם חביב ונחמד ואין בדברי כמובן שום כעס, להיפך אני בטוח שנשמח לראות אותך במפגשים הבאים שנכונו לנו ולהכירך מקרוב.
כמובן שאשמח אם מי מחברי העמותה יצליח לשנות את דעתי בעתיד ותמיד נשמח לשיתוף פעולה במידה וזה יתרום לחברי האתר ולהעשרת הידע הכללי.
phantomf4
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אלון

שליחה על ידי phantomf4 »

אני אשמח להגיע במידה ומישהו מאזור נתניה או צפונית לנתניה יוכל לתת לי איזה טרמפ
כיוון שאני לא נייד
תמונה
השמים אינם הגבול
שרי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שרי »

היתי נותנת לכה טרמפ בשימחה אבל אני באה מרחובות תמונה
סמל אישי של משתמש
ITZIK2999
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ITZIK2999 »

שלום לכולם
לכול השואלים בנוגע לתשלום אז כך.אין גביית תשלום על הכניסה לתערוכה ואין תשלום על השתתפות בתערוכה..הכול חינם.
במקום תהיה הרצאה על גנטיקת הגולדנים כמו כן תהינה מכירת פינקים של מגדלים בלבד(לא סוחרים וכו..)
כול הציפורים שתגענה יבדקו מחשש לציפורים חולות .
במקום יוגש שתיה חמה וכיבוד קל
להתראות ובהצלחה לכולם
איציק 2999
"החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי כמות הרגעים בהם עצרת את נשימתך".........
סמל אישי של משתמש
ITZIK2999
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ITZIK2999 »

DSCF0021.JPG
סמל אישי של משתמש
ITZIK2999
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ITZIK2999 »

DSCF0026.JPG
סמל אישי של משתמש
ITZIK2999
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ITZIK2999 »

DSCF0027.JPG
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”