ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אלכסנדרין בן 3 בערך...ייעוץ והכוונה ...

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

אלכסנדרין בן 3 בערך...ייעוץ והכוונה ...

שליחה על ידי צחי21 »

שלום שמי צחי...
מגדל כעת (כבר שנה) קוקטייל אלבינו....
לאחרונה רציית לעלות קצת רמה ולקנות אלכסנדרין....קיבלתי הצעה ממגדל ברמה מטורפת אני מדבר על חווה פרטית לא חשוב שמות...
הוא מוכן למכור לי אלכסנדרין בסביבות גיל ה 3...כי יש לו טבעת סביב הצוואר כבר.
לדבריו הוא מוחתם ובעל אופי טוב ואף מלמל מילים....ובא לכל אדם..
שאלתי היא האם עדיף לקנות אותו ממנו למרות שזה לא מגיל צעיר שיוכל להיקשר אלי טוב מאוד.
לכן ביקשתי ממנו להביא לי אותו ליומיים כדי שאני אראה איך אני מסתדר איתו.

מה דעתכם?..במקרה ואתם מכירים את סוג התוכי ואופיו..
ולמה עלי לשים לב?..

כמו כן אם יש כאן חברה שמוכרים תוכים בסדר גודל הזה אתם מוזמנים לפנות אלי..

תודה ...מי שמבין אני מחכה לייעוץ..
צחי
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: אלכסנדרין בן 3 בערך...ייעוץ והכוונה ...

שליחה על ידי eli_lea »

ברוך הבא צחי.

אם באפשרותך לקחת את האלכסנדרין למספר ימים עשה זאת , בדרך כלל ביום יומיים הראשונים יתכן שהתוכי עדיין לא יגלה תוקפנות מאחר והוא מאבד את הביטחון כתוצאה מהעברה לבית החדש.
בעיקרון אם התוכי ברמה כזאת כפי שהמגדל מציין כנראה שהוא יעלה אליך ליד ללא בעייה ויתן לך ללטף אותו בכל הגוף.
אני אומר שעליך לראות באופן מידי האם אופיו של התוכי טוב מאחר ותוכי בגילו לרוב לא ישנה אופי בקלות אם בכלל.
במידה והתוכי היה גוזל הייתי מודאג פחות מאחר שלגוזל אפשר לשנות את האופי וגם אם הוא לא הכי חברותי במיוחד בהתחלה אפשר לשנות זאת. בעיקרון האלכסנדרין אינו תוכי נוח וקל כמוחתם וכמו שאר בני משפחתו ממשפחת טבעות הצוואר הוא נחשב להפכפך.
כמובן שאני מדבר באופן כללי וכמובן שישנם רמות החתמה שונות וכמובן שתוכי שחי כחלק מהמשפחה יתנהג אחרת מתוכי שסגור בכלוב בחווה או מועבר מבית לבית.

מאחר ויש לך קוקטיל ואין זה התוכי הראשון שלך אני מעריך שאתה יכול לדעת כיצד תוכי חברותי ומוחתם אמור להתנהג, במקרה שלך אל תעשה הנחות ותמצא סיבות כגון: הוא לא מכיר אותי, הוא צריך להתאקלם וכו', התוכי צריך להיות חברותי וישנם כאלא .

לגבי פנייה למגדלים/מוכרים איננו פותחים כאן דיונים הקשורים לקנית תוכים או מכירתם, למטרה זו הקמנו את הפורום "קנייה מכירה " ואתה מוזמן לרשום מה אתה מחפש ומגדלים יוכלו לפנות אליך.

נשמח לעידכונים בהמשך.
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל

Re: אלכסנדרין בן 3 בערך...ייעוץ והכוונה ...

שליחה על ידי צחי21 »

תודה חבר עזרת לי זה היה הקו מחשבה שלי אבל תודה על החיזוק =]
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”