ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבה מיתנפחת
מנהל: מפקחים
נקבה מיתנפחת
שלום בזמן האחרון סמתי לב שהנקבה מתנפחת (זברה פינק)וזה קורה לה גם שהיא מנקה את עצמה אני פוחדת מאוד חשבתי שזה בגלל הקור אבל התריסים סגורים אני כל כך פוחדת שהיא חולה או משהו
Re: נקבה מיתנפחת
יתכן וקר לה,יתכן שהיא חולה,צריך לעקוב האם הנקבה מנפחת את נוצותיה לאורך כל היום?
בנוסף האם פתח הביב יבש או רטוב?
לגבי ניקוי נוצות זה דבר רגיל ניפוח הנוצות.
האם יש רוח ישירה על הכלוב?
בנוסף האם פתח הביב יבש או רטוב?
לגבי ניקוי נוצות זה דבר רגיל ניפוח הנוצות.
האם יש רוח ישירה על הכלוב?
אן רוח בכלל יכול להיות שקר בחדר למרות שעכשיו סגרתי את החלון היא גם פותחת את המקור מה אני יכולה לעשות אני לא ישאיר אותה ככה ואם היא סובלת
שימי מנורה חלשה (25W) מעל הכלוב ושלא יהיה מגע עם הסורגים למשך הלילה אם יש לך נורה חלשה יותר 15W זה עדיף,
על פי התיאור שלך יתכן ונקבה התקררה וחימום במקרה הזה יכול לעזור,
בליילה אם באפשרותך לכסות את הכלוב במגבת עשי זאת,
ובבוקר השאירי את הכלוב עם הנקבה בתוך הבית כאשר המנורה לחימום קרובה לכלוב.
אם למחרת הנקבה תהיה פעילה כרגיל אז זה סימן טוב להתאוששות תעקבי אחרי הנקבה סימני פעילות ואכילה טובה כאשר הנוצות לא מנופחות.
במידה והנקבה לא פעילה,נוצותיה מנופחות והיא לא תאכל זה סימן למחלה.
על פי התיאור שלך יתכן ונקבה התקררה וחימום במקרה הזה יכול לעזור,
בליילה אם באפשרותך לכסות את הכלוב במגבת עשי זאת,
ובבוקר השאירי את הכלוב עם הנקבה בתוך הבית כאשר המנורה לחימום קרובה לכלוב.
אם למחרת הנקבה תהיה פעילה כרגיל אז זה סימן טוב להתאוששות תעקבי אחרי הנקבה סימני פעילות ואכילה טובה כאשר הנוצות לא מנופחות.
במידה והנקבה לא פעילה,נוצותיה מנופחות והיא לא תאכל זה סימן למחלה.
זה פשוט נימצה בחדר שלי הפינקים הקודמים שלי לא יכלו לסבול שכיסיתי אותם הם מפחדים אני חושבת שאני אחמם קצת את החדר לא על הכי חם שיש טמפרטורה נמוכה כי בחדר מאוד קר תודה רבה אלון

שרי אני לא רואה את הציפור אבל איך היא מתנהגת לעומת הבן זוג? ניפוח הנוצות יכול להעיד על מחלה אבל גם על מצב של תת חום, כלומר הניפוח עוזר לחמם אם הגוף. אם הציפור חוזרת להיות פעילה אוכלת ומתנהגת כרגיל אין סיבה לדאגה, אם את חושבת שהיא אינה מרגישה טוב עקב התנהגות לא שיגרתית או שנראה שיש לה חולשה זה כבר משהו שמצריך התערבות של וטרינר.
כרגע תנסי לשמור על טמפרטורה נוחה בסביבתה רק בגלל שאת חושבת שישנה בעייה, לרוב טמפרטורה נמוכה לא ישפיעו על הציפורים אלא אם ישנה רוח ישירה רטיבות ולחות .
כרגע תנסי לשמור על טמפרטורה נוחה בסביבתה רק בגלל שאת חושבת שישנה בעייה, לרוב טמפרטורה נמוכה לא ישפיעו על הציפורים אלא אם ישנה רוח ישירה רטיבות ולחות .
מלבד נורה אפשר לחמם חדר עם רדיאטור,
רק חשוב לשמור על הטמפרטורה ולא לעבור לשינויי טמפרטורה קיצוניים,
הזברה פינק הינם פינקים העמידים לקור ואני גידלתי זברה פינק בעבר בוולייר בחוץ ללא כל חימום וכולם שרדו,
חשוב במיוחד בחורף להגן על הכלוב מרוחות ואין צורך לחמם.
רק חשוב לשמור על הטמפרטורה ולא לעבור לשינויי טמפרטורה קיצוניים,
הזברה פינק הינם פינקים העמידים לקור ואני גידלתי זברה פינק בעבר בוולייר בחוץ ללא כל חימום וכולם שרדו,
חשוב במיוחד בחורף להגן על הכלוב מרוחות ואין צורך לחמם.