היום בבוקר הלכתי לראות אם התוכים בסדר התוכונים והאורזיות בכלוב הגדול ביחד וראיתי הרבה דם על כל הכלוב והסתכלתי על התוכים וראיתי שהנקבה האורזיה נפצעה ברגל והיה המון דם התחלתי לפחד שקרה לה משהו והייתי חייבת ללכת כשחזרתי לקחתי את האורזיה והעברתי לכלוב נסיעה והבאתי כל מה שצריך כדי לטפל בה בהתחלה היא מאוד נלחצה וזזה כל הזמן ומאוד פחדה ממני והיא ראתה אחר כך שאני לא כ"כ נוראית
סתם ^^ חחחחח גייסתי את עזרתה של שלומית (= שבדרך לבית שלי מצאה לי את הפלאפון שאיבדתי חחחח
מזלל.. והביאה לי את הכלוב הפנוי שלה, כשחזרתי הביתה אני ראיתי מעל הכלוב חתולה והיא ברחה שהיא ראתה אותי ! הכלוב תלוי בגובה גבוה מאוד ! ואין סיכוי שהיא הייתה מעליו הייתי בשוק הורדתי את הכלוב ישר הכנסתי אותו הביתה גם ירד גשם אבל יש סככה מעליהם ו(בכלל על הגינה) לקחתי את האורזיה וניקיתי את הרגל שדיממה ולחצתי לה עם מים על המקום כאב לה, אחרי שגמרתי היא לא פחדה ממני שהייתה ביד שלי החזרתי אותה לכלוב היא שכבה על היד שלי ולא זזה כששיחררתי את היד היא קמה ולא עפה, ושלומית הביאה לי כלוב פנוי שיש לה בבית ושמנו את זה האורזיות שמה ..
והתוכים בבית ...
ועכשיו כולם בסדר האורזיות בכלוב נפרד כדאי להשאיר את זה ככה?? [הכלוב לא כ"כ גדול של האורזיות ].

אבל 
אם אפשר לבד זה הכי טוב